Lostbr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 selam arkadaslar ırk sisteminde playerin şeklini nasıl ayarlıyacaz örnegin orc ırkı yapıcam ve onun orc şekline girmesini nasıl yapabiliriz.
Laughin_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Onun işi baya uzun hiç yorma bence kendini. Ama illa yapmak istiyorum dersen PM den msn adresini yolla açık açık anlatayım.[signature][hline]Elendil UO Kayit JoJo The Amanbasyy ClasssSigh :tebrikz:
ferit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 http://web.paticik.com/scripts/ irk yazıp aratırsan karsina bir cok script cikiyor.. aradagini orda bulabilirsin.[signature][hline]http://www.lostworld.gen.tr Newbie Developer
NewCastle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Yaf Msn den Anlatana Kadar Buradan Anlatsanda Sonra Arıyanlarda Bulsanlar.
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 öle deme adam aşmış olmaz anlatamaz aşmışların özelliği illa pm olcak[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
ferit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 [itemdef i_orcwarrior] NAME=[ORC Warrior] ID=i_moongate_black ON=@STEP TRIGGER=@DCLICK SRC.GO=5730,2036 SRC.STR=100 SRC.DEX=100 SRC.INT=100 SRC.FINDLAYER(layer_hair).remove SRC.TITLE=The Orc Warrior SRC.COLOR=00 SRC.OSKIN=c_orc SRC.body=c_orc SRC.Obody=c_orc src.allskills 00 SRC.FIX ELSE SRC.GO=5730,2036 mesala burdaki koda bakcak olursan adam gate den geciyo body si degisiyor sonra gitmesi gereken yere gidiyor işte. scripti Omur adli arkadas yazmis... [Bu mesaj ferit tarafından 02 Aralık 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 yannış msj :)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. [Bu mesaj diablotg tarafından 02 Aralık 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
ferit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: diablotg, 02 Aralık 2004 23:08 tarihinde demiş ki: abi adam ırk sistemi demiş gate den geçip body nasıl değiştirirm dememiş :) orc ırkı yapıcam ve onun orc şekline girmesini nasıl yapabiliriz. demiş.. (cok gec alinti yaptim bile) :D [Bu mesaj ferit tarafından 02 Aralık 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bende hatalı yanlış mesaj demişim :)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Öne çıkan mesajlar