Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Evet yine uzun bir tartışma olacak sanıyorum... Bakalım kim koyacak bu seferde topice noktayı ;) Neyse uzun lafın kısası :-p Evet sonuçlar: Age of Mythology - (%47) Warcraft 3 - 208 (%28) Medieval: Total War - (%17) Robin Hood - (%4) HoMM IV - (%2) Age of Wonders 2 - (%1) Hegemonia - (%1)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 çok güzel olmus hehe=)demiştim güzel diye bu oyun=)ama homm4 biras düşük olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Bende tahmin ediyordum... Serial codu çıkmadı age of un :( Tam olarak oynayamadık :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 [Bu mesaj Othranx tarafından 01 Şubat 2003 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 [Bu mesaj orc_lord tarafından 01 Şubat 2003 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 walla medieval total war guzel oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Bence de Medieval biraz düşük almış. Age Of Myth. beklenildiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 gayet mantıklı bi liste[hline]Tıklarsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 bencede iyi olmus liste ama homm4 daha yuksek olmalıydı derim[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Evet yine age of tartışılmaz gibime geliyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 warcraft ı strateji oyunu sayanları stratejiden anlamamakla itham ediyorum. HoMM 4,bence bekleneni veremedi 3 ün üzerine fazla kurcalamışlar oturmamış oyun bence yakın zamanda bir 5 kaçınılmaz.[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Vallahi bazı oyunları tanımlamak bence zor bazıları iki katagoride oluyor ve iki katagoride aday daha öncede frpde adaydı ve ii oy aldığını hatırlıyorum :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 homm4 en kotu homm du simdiye kadar cıkan cok bole cizgi film gibi[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 milyonlar satan bir oyunu yerden yere vuracaksanız destekli yapın bari.[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: Mighty_THoR, 01 Şubat 2003 22:32 tarihinde demiş ki: warcraft ı strateji oyunu sayanları stratejiden anlamamakla itham ediyorum. ben de seni stratejiden anlamamakla itham etsem? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 walla medievalı da eklemeliydin güzel oyundu age of da harika warcraft güzel walla ufak tefek yanlışların dışında güzel(benim fikrimdir):)[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=94563 Tıklarsanız Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 WC 3 te ne tür bir strateji unsuru var ben hala kavrayamadım zaten 5 çeşit unit var.sen 10 unit yaparsan ben 11 yaparsam seni keserim geri kalanlarlada base i yıkarım matığımı strateji unsuru taşıyo içinde. Bu kafayla bi 10 sene daha geçse Wc, ilk age of un strateji seviyesine dahi yetişemez[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 diyecek söz bulamıyorum[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Doğru diyorsun dark... Up.. :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar