copperelf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 amd 2.6/512 ddr/asus fx5200 128 ram/ bir makineye wow kurmaya çalışıyorum kurulum bitip oyuna girdiğimde ekran kurallar (daha ilk sayfa)sayfasına girer girmez donuyor ve makineyi yeniden başlatmak zorunda zorunda kalıyorum sorunun çzöümü konusunda bilgi verirseniz svinirim not makinenin tüm updatleri servis pack 2 dahil tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 aynı makina bende var... ama birtek asus ekran kartı değilde winfast ekran kartı... ama sanmıyorumki o yüzden olsun... bence reinstall etmende fayda var... eğer başka bir oyunda sorun yaşamıyorsan install problemidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ekran kartının driverını KOMPLE kaldırıp, tekrar kur copper...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ilk ekran kartim asus da ve 3 kere degistirmemize ragmen kitleniyordu.. winfast e gecince hic sorun kalmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 makinayı komple yeniden kurdum olmadı ekran kartında sorun var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ekran kartı sürücüsündendir ben o problem yüzünden yeni ekran kartı aldım ama sorun sürücüdenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Asus sürücülerini kullanıyorsan sorun ondan kaynaklanıyor olabilir.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 asus suruculerini kullanıyorum sitede son versiyonu indireyimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ekranın kartının driverlarını güncelle öle dene alaka yok kartının asus yada msi gibi şeyler olmasının olmadı blizzard mail teknik servisine onalr yardım ederler.Birde oyunu kurduktan sonra directx 9.0 kur zaten wow install klasorunde bulunur[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Nvidianın son sürücüleri sorunlar çıkarabiliyor. Sana tavsiyem yükleme. Onun yerine service pack 2 yükle makineye. Sp 2'nin içinde gelen driverlar kartını sorunsuz tanır ve stabil çalışmasını sağlar. Eğer sorununun nedeni ekran kartı sürücüsüyse bu şekilde çözülecektir.[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Ferunna - NE - Hunter - Lvl 18 - Test 9 [Bu mesaj acgur tarafından 02 Aralık 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ee benım nvidia driverları en günceli sanmam ole bırsey olacagını olsa blizzard forumlarında yazardı[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Lind kullandığın gpu ne acaba? Belki sadece 5200'lerden kaynaklanan bir sorundur bilemiyorum. 61.77 ve 66.93 kodlu sürücüler bende farklı sorunlara neden oldu.[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Ferunna - NE - Hunter - Lvl 18 - Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 aha o olabılır bende gf4 mx 440 war ahahah :D ilginç bende sorun yok 5200lerde sorun var ala alla bende 61.77 var suan[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 02 Aralık 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 makinede service pack 2 var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: copperelf, 02 Aralık 2004 16:19 tarihinde demiş ki: asus suruculerini kullanıyorum sitede son versiyonu indireyimmi? İlk kartı aldığımda ASUS sürücüleri ile denedim ama hep sorun oldu. Nvidia sürücülerini kur. Eskileri kaldırdıktan sonra tabiki... Veya bunu kur ben bugün indirdim kurdum sorun yok http://files.guru3d.com/nvidia/6703-[Guru3D.com].exe[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar