kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 arkadaşlar ya bu resim yapıştırılan yer var onun hemen altınta barkot var bi tane azcık ama çok azcık japon geldi oraya .. yeni forum almam gerekir mi ? japon barkotun okunmasını engeller mi ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 işini şansa bırakma...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Valla böyle saçma birşey yüzünden 1 seneni kaybetme, arkadaşın dediği gibi şansa bırakma. Ulen ne iğrenç sene ya tekrar yaşadığımı düşünüyorum da *brrrr*[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hay kafayı yicem şimdi ya allahım böle bişey olamaz ya zor tutuyorum kendimi off[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bencede al.. bide fotoyu yapıştırırken arkasındaki jelatini çıkar adını soy adını kimlik numaranı yaz.. kargoda fotonun çıkma ihtimaline karşı...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
metboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bence düşünme bile al bir tane yeni. 4 milyon için 1 sene... zor iş :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Öne çıkan mesajlar