chagy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Merhaba, Ya bu profil muhabbeti var ya çocuk , aile vs. Bugüne kadar hiç bir profile kayıt yapmadım, varlığını bile unutmuştum, şimdi durduk yere Aile profilindeymişim gibi zırt pırt soruyor "bu siteyi güvenli sitelere almak ister misiniz diye" Girdim, ttnet online işlemlere, orada ne aile ne çocuk seçili değil, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 şurdan bi hesabıma tıkla belki farkında olmadan açmışsındır. onu kapat. http://www.gezinti.com/ aklıma bu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Yok o da kapalı, online işlemlerde de seçilmiş bir profil yok. Sabah arayayim bir ttneti. Bir ara internet gitti geldi o ara bir terslik oldu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar