cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ya of ben bu hakemin gelmişiniii geçmişiniiii bu maçtan sonra getirsinler ziya doğanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 nasıl hakem bu ya ? allah belasını versin.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ilker yasin'den can alıcı yorumlar adam zaman geçirmek için sakatlanma numarası yapıo HADİ YA![signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ulan ulan ulan sinir oldum :hrr:[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 üstümüze düşeni yaptık bu kadar kötü takımı destekledik artık yeter ziya doğanı getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 del bosque'yle sonuna kadar devammış cemad,y.demirören söyledi :D çileye devam yani :lol:[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Maç boyunca 1 tane gol atarsan böle takıma garantilemessen takarlar bi golu hakem amcalarıda penaltımızı vermz adam ceza sahasında dirsek koyar biz faul yaparız (sözde) yazıklar olsun.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ziya doğan işte be hayret birşey. görüdk bütün maç beledi oyuncu değişikliği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hem bjk hem turkiye acısından cok kotu oldu..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ne oldu şimdi, şansı kalmadı mı BJK'nın?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 parmayı yenerse çıkacak. ama 1.lik şansı yok herhalde artık. 2. olursa clden bi takımla oynicak. en iyisi 3.olmak herhalde artık [Bu mesaj cemad tarafından 01 Aralık 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bejeke yerinde olsam şikayet ederdim uefa'ya kabak gibi penaltıydı yani göz var nizam var[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 parmayi mutlaka yenmesi lazım diger maclara bakaraktan sansı var.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: fizban, 01 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: valla bu hafta hangi maçta bilmiyorum, bi maçta pozisyon oldu. sevgili bülent uzun pozisyonu yorumlarken aynen sabonun dediği gibi adam koşa koşa ceza sahasında düştü. penaltıdır bu dedi uzun bülo. samsun-bjk maçında oldu. bende izledim tümer'e faul dışarda yapıldı ama son olarak tümer ve samsunlu oyuncu içeri düştüler beraber bülent uzun'da penaltı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 del bosque mi çıkıp gol atacak? Bariz iyi de değişiklik yaptı zamanında..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 rofl. zamanında ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: BatBoy, 01 Aralık 2004 23:46 tarihinde demiş ki: said: fizban, 01 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: valla bu hafta hangi maçta bilmiyorum, bi maçta pozisyon oldu. sevgili bülent uzun pozisyonu yorumlarken aynen sabonun dediği gibi adam koşa koşa ceza sahasında düştü. penaltıdır bu dedi uzun bülo. samsun-bjk maçında oldu. bende izledim tümer'e faul dışarda yapıldı ama son olarak tümer ve samsunlu oyuncu içeri düştüler beraber bülent uzun'da penaltı dedi. o hareket penaltı zaten. hareketin başlangıcı değil bitişi önemli daha öncede dediğimiz gibi. düşmenin başlangıcı değil ama dikkat edelim[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: bLaQ, 01 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki: del bosque mi çıkıp gol atacak? Bariz iyi de değişiklik yaptı zamanında.. ya nası zamanında arkadaşım ya 80. dk olmuş pancu yu oyuna alıyorsun. bu sana göre zamanında bi değişiklikse sana bişey diyemicem kusura bakma. 88 de ahmed hassan ya adam 2 dk. girip napicak ya ali güneş 88 dk oyunda kaldı adamın bi olumlu hareketi yok devamlı top kaybı. ehh ilk yarı hadi toparlanır diye çıkarmadı ama ikinci yarı başı oyuna ahmed hassanı alması gerekirdi. ayrıca i. akın'da baya kötü oynadı ama pancu yu 80 de altı. LUCESCU zamanında adama diyoduk1 atıyo yatıyo sonra diye ama del bosque daha kötü. böyle bir takıma karşı 1 gol atıp yatması çok ilginç. Lucescu bunu yapmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Del Bosque ile Lucescu'yu besiktastaki performanslarını karsilastirmayin bile..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 lucescuda ayni seyi yapardi pek bi farklari yok bence tek farklari lucescunun kaybedince sagina soluna ates puskurmesi hep baskalarini ozellikle hakemleri fln suclamasi del bosque ise acaip efendi bi adam bir tek bu ozelligini seviyorum hic kimseye laf atmiyor kendisine edilen laflara cevap vermiyor ör:yeniköy kasabi.. ama ii teknik direktor degil demeye dilim varmiyo bu adam real madridi nasi sampiyon fln yapti ya yani tamam oyunculari mukemmel derecede kaliteliydi ama en azindan bjknin elindeki kadroda bu hallere dusecek kadar kotu degil be:( ama yenilsinler fln walla eglence cikiyo dierlerine:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 02 Aralık 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 tunch sacmalama..o penaltı olur mu yaw..brezilya-turkiye macında da olmustu hakeme az mı kufretmistik..unutmayalım bunları lutfen[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Des Bosque kalsın efendi adam o![signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 nolcak bu beşiktaşın hali ya..[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bastan belliydi zati pek iyi olmıcaklari...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Defans kurgusunun dışındaki tek sorunumuz korkak futbol oynayıp gol yiyene kadar ciddi şekilde gol atmayı düşünmememiz. bunun da trilyonbin tane sebebi var. 1. 4-4-2 gibi gözüksede aslında farklı bir sistem ile oynamaya çalışıyoruz ve beşiktaşı şu zamana kadar sırtlayan isimler Sergen vb bu sistemin gerektirdiği fiziksel koşullara uymuyor. Lucescu'nun çok başarılı dediğimiz Beşiktaşını bu Sergen kaç defa kurtardı? 2. Ligin kimi bölümlerinde yapılan adam paylaşmadaki yanlış seçimler. Bu da hocanın Türk futboluna uzak olması vs vs. Yanındakiler de heralde gerekli uyarıyı yapmıyor veya Del Bosque bu uyarıları takmıyor. 3. Bireysel aptallıklar. Malesef bizim futbolcularımızın (genel olarak Türkiye'de) defans yanı iyi değil. Fener yıllarca Uche Hogh ile oynadı. Galatasaray paralar döküp Holland'da dan o herifi getirdiler neydi adı ya. Meşhur hani reklamlara da çıktı neyse. Beşiktaş da başarılı olduğu dönemde Zago Ronaldo ile oynadı. Alın işte Türkiye'de defans manzaları. Serveti koyuyorsunuz Milli takımın defansına ne oluyor? GOL! 4. Ben Del Bosque'nin hala süper bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. Tümer ile oynamayı yeni yeni öğreniyor. Pancu'nun da mükemmel bir adam olduğunu yeni yeni görüyor. Takımını biraz yavaş tanıması bir handikap. İyi bir teknik direktörün çok daha önce adapte olup oyuncularının özelliklerini anlaması lazım ancak bu beşiktaş'ta biraz zor oldu. (çok futbolcumuz var napalım :p ) Son olarak da şunu söylemek gerekli, Beşiktaş Parmayı Parma'da yenecek güce sahip. Ama S. Liege'yi burada yenecek güce de sahipti. Olay bu güce sahip olmakta değil bu gücün ne kadarını kullanmakta olduğumuzda. Bakalım bunu ne kadar yansıtabilecekler bir sonraki maçta. P.S. Seyircinin de az ilgisi sanırım çArŞı grubuna iltimas geçen bu yönetime bir mesaj olmuştur.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar