fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Anamakinelerin bir odada durmasındasa o iş için yapılmış kabin içinde durması, patch panelinin olması gibi ne gibi avantajlar sağlar bileniniz var mı? 1000$'a yakın bir maliyet çıkıyor bu zıkkımlar için, onlar olmasa ne olur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Donanımlara rahat erişim, kablolamada düzen, çevre etmenlerden ve meraklı "ben dokunmadımcılara" önlem. Senin herşeyin olan bir makinayı sadece virüslerden korumak pek yeterli değil. Sonuça oyun oynayacak bilgisayar bulamadığı için server'de soliter oynamak isteyecek bir dingil bile bence fazlası ile büyül bir felaket. Üzerine kahve döküp donanımı kızartması ya da ayağının hub ya da router kablolarından birine takılıp bir departmanı kör etmesi de hiç hoş olmasa gerek. Yalnız şöyle bir durum var. Kabin alıp almama tereddütünde olduğunu düşünürsek korumak istediğin donanım henüz pişmemiş izlenimindeyim. Ne serverin server olmuş ne de networkün network. Yoksa bir an düşünmezdin. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 şimdi bu kabin alındığında zaten onun içinde duracağı odanın tek anahtarı da bende olacak yani meraklı gözlerden uzakta kilit altında :) Onun dışında bu patch panelin ne rahatlığı olur veya ne getirisi vardır çok tartamıyorum kafamda, sorun orada yoksa kilit altında olması gibi bir problem yok..[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bence bilgisayara değil kullanıcısına hitap ediyor. Sen "Ben böle de rahatım bi şikayetim yok" diyosan bence alıncak bişi değil. O aletler güzel klimalı bi oda da durdumu aynı şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 İlk mesajından bir odanın olup olmayacağı anlayamadım. :) Bu yüzden bir şekilde ana makinayı tecrit etmelisin demek istedim. Ama eğer dediğin gibi sadece server için bir güvenliğini sağlayabildiğin bir oda ayarlıyabiliyorsan kabin odanın düzenli olmasını sağlayacak, başka bir getirisi yok. Ha tabi birde birden fazla server olması durumunda da düzenli olarak yerleşmeni sağlayacak, kablo karmaşasını da nispeten derliyecek. Oda olması durumunda en az bilgisayar masası kadar gerekli birşey kabin. Ben evimde bilgisayar masası yerine balkon masası kullanıyorum. Hope I made my point. ;)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar