Solozzo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 BB10 işletim sistemi, Blackberry’nin en iyi telefonu olarak lanse edilen Z10’da kullanılmakta. Blackberry Z10’un ilk incelemede dikkatleri çekecek yönü bu telefonun hiçbir bir tuş takımını bulundurmaması. Bütün yönlendirmeleri parmaklarınızı oynatarak yapılabilir hale sokan Blackberry Z10, müşterilerine bu sayede harika bir deneyim yaşatacak gibi gözüküyor. şeklinde devam ediyor, meraklıları için devamı.. (: P.S pati ahalisinden bu eski üyeleri için destek istiyorum sitemiz için nacizhane.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Başlığı var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Yazıklar olsun bana o zaman, aramaya inanmadım demekki, üzgünüm. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 q klavye olanı çıktı onla değiştirin başlığı q10 muydu neydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar