Reumer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 upload mı yapıyoruz download mu? yani sanırım ikisinden birisini yiyo bu oyunları oynarken ama ne kadar çokmudur azmı? 5gb sınırlı 512 ye geçmeyi düşünüyorum ama özellikle daoc ve uo yu çok oynuyorum hiçbi fikrimde yok.nasıldır ne olur yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 oyun oynuyorsan o kota sana yeterli olur hatta epey yeterli olur[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hem upload hemde download yapıyor. UO için konuşayım pekte Upload ve Download yemiyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ya rakamlarla cevap yazarsanız ÇOK ÇOK memnun olurum ona göre düşünüyorum sadece onlar diil tabiki download da yapıyorum ama en azından bi 4.5 falan kalsa dl ye süper olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 uo ayda tahminim çok oynarsan max 200-250mb civarı download onun yarısı civarlarında upload yapar[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bilgisayarina "netlimiter" yukle, ac onu sonra oyuna gir, kostur eglen biseyler yap programdan da izle ne kadar bandwith harcadigini :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Reumer bence ilk önce 512 kotalıda bana fatura geldiğinde danışırsan daha fazla bilgin olur :)[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 02 Aralık 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar