tomkat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 babam pc pc diye tutturdu ben de gidip alicam simdi parcalari soyle bi liste cikardim MSI 769 GM-P21 (FX) AMD uyumlu mobo AMD athlon II 3.4 ghz islemci AMD 6570 ekran karti ddr3 4 gb ram -tekli simdi buna 5-10 kurus ekleyip daha iyi, daha uzun zaman gidicek parcalar alabilir miyim? pek bi bilgim yok fiyat performans konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ne için kullanacak PC yi, çok performanslı birşeymi lazım. İkinci el birşeyde bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayatfilm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 pcler bu kadar beleş fiyatlara, bence git al bir tane bimeksten veya internet sitelerinden. baban o senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ya facebook falan takiliyo iste flash oyun oynuyo arada yazi yaziyo word ile falan bi de film falan izliyo soyle uzun zaman gidicek bi pc istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar