Ceti Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 satilik 10g fiyati 30 milyon TL.. isteyen msg atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ucuza satıyon yaw ebay de fiyatı 50-100 dolar civarında.[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ebay de fiyatı öyle de talep yok henüz. :) daha erken yani... birde şu anda fiyatlar çok yüksek ebayde.. gold çok kolay kazanılıyor çünkü oyunda.. günde 8 saat oynasan, 5-6g yaparsın en az level 20 karakterle.. Herşeyin ötesinde, 30milyon uygun fiyat.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 guild kurmadigin surece oyunda paranin pek bir onemi yokki. en azindan ben goremedim. yuksek levellerde (40-50) skill satin almak icin gerekli oldugu oluyormus, ama yani.. warsongda en yuksek lvl 48 var zaten baska yok.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Satis serbest mi burada? Hmm...[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Satış olmasın burda olcaksa başka bir bölüm açılsın. Sonra ben sıçan kuyruğu satıyorum diyenler çıkacak...[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Satis yapmak isteyener pazar alani bolumune gitsinler ve orada yapsinlar satisi rahatlik olmasi acisindan herkes biriktirsin satmak istedigi zaman bir topic acsin ve oraya listelesin sattigi seyleri.[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bu bölüme özgü satıs yapılıcaksa yukarda general bi topik açılmalı bence Marketing adı altında :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Tek bir topic açarız bunun için de bu kadar tepkinin nedenini anlamadım ben :) Yıllardır mmorpg oynuyoruz, paticik okuyoruz ve yıllardır her mmorpg de satılmak istenen itemlar kendi bölümlerinin içindeki topiclerde konuşuluyor... tabi abartılmamak kaydıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ya iyide wow item'lari icin ayri bi konuya gidip orada bakinmak dupeduz sacmalik. tamam, kendi kafanizda duzen ama kullanilabilirlik sifir. bence sticky konu en iyisi..[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 evet evet sticky olsun lütfen :) hatta item trade için bile kullanabiliriz bi sticky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar