sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bir ses verin bakeyim ona gore geri donebilirim.[signature][hline]Boş kafa mezara
tunch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben sürekli aktifim ama geri dönmende etkili olucağını sanmıyorum :)[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Zebris, Adasu, Kara Korsan, Razean, Amidala, Techy, Begrezen, Tunch, Yıldırım, Cankhan(kendisiyle hala irtibata geçemedik sanırım), Xealot ve ben...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32
CANKHAN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 selam CANKHAN lvl 11 elec/ice blaster SANCAKBEYI lvl 7 katana/inv. scrapper Pro-tector lvl 4 cont. su anda oyundayım,
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 az kaldı sınavlar bi bitsin gelicem .. :) blaster neymiş gorsun millet heuehueh adasu kız kimse yan gozle bakmıo demi sana gerci o cirkinlikle nereye kadar bea kardesim :)
tunch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 peruklu hali fena değil ama[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Noyan geri geliyor, inanmıyorum... Bu günleridemi görecektim ALLAH'IM... Noldu kız arkadaşından ayrıldın, birde başına saksı falanmı düştü:P. Neyse doğru yolu bulmuşsun sonunda...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Noyanh, 30 Kasım 2004 19:09 tarihinde demiş ki: az kaldı sınavlar bi bitsin gelicem .. :) blaster neymiş gorsun millet heuehueh adasu kız kimse yan gozle bakmıo demi sana gerci o cirkinlikle nereye kadar bea kardesim :) shhtttt adasu ya laf yok (sg deki bütün dişi charlara yok aslında :)), ne o kas torbası meydanı boş buldun saldırıyon, bak 2. patch ile katana hareketleride süper oldu ona göre, 3. ile ne olur bilemem euehue.[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try.
to5un_II Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Keyzar, 30 Kasım 2004 14:19 tarihinde demiş ki: Zebris, Adasu, Kara Korsan, Razean, Amidala, Techy, Begrezen, Tunch, Yıldırım, Cankhan(kendisiyle hala irtibata geçemedik sanırım), Xealot ve ben... beni unutmuşsun! Tesüf ederim!
Öne çıkan mesajlar