Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Geneli Boykot !

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

EVIL_DeaD said:

senin dedkilerini yaparsak binlerce kişi işsiz kalır. böyle mantıksız boykot hareketi mi olur. kapitalist düzene göre ayarlanmış bir ülkede boykot ederek anca kendi kendine zarar verirsin.
en basiti burger king
avm ye gitmedın avm zarar gördü
burger a gitmedın calısanlar zarar gördü
burgerın malzeme aldıgı firmalar zar gördü. etiydi ekmegiydi mayonezi ketcapıydı tonla malzeme var. senın bi boykotundan dolayı onlarca şirket kapanır. tamamen mantıksız bir hareket

Şuna katılıyorum.
Milyonlarca kişiye hizmet veren şirketler, bin kişi ya da onbin kişi boykot etse bir şey değişmeyecek.
Medyayı boykot edelim diyoruz, şimdiye kadar NTV izleyenler yine NTV izlemeye devam edecek. Eylem yapan herkesin pat diye Halk TV Ulusal TV felan izleyeceğini düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

starbucks cuma günü bütün gün eylemcilre yardımcı oldu

ilk müdaheleden önce ortada hiç olay yokken insanlara kahve tatlı ikram ediyorlardı

tomadan kaçan bir sürü insanı aldılar , bunları meydan starbucksta gördüm otelin yanındaki.

ogleden sonra caddedeydim , herkesle beraber biber gazı yiyordum

cadde starbucks bir sürü yaralıya ilk yardım , gazdan etkilenenlere sıgınma fln gibi yardımlarda bulunuyordu.

bi tane foto cıkmıs ortaya kepenkleri kapalı bir starbucks, herkes adamlara cephe aldı , ama orda olan insanlarla bi konusun

haksızlık yapılıyor.

starbuckslada alakam yok , ilgim yok.sevmem bile hatta.overpriced.

Eylemler hakkında çok dedikodu haber çıktı. Birileri Starbucks gibi firmalar aleyhine reklamlar yaptı. Heyecan gaz ile insanlar bu haberlere inandı. Doğru mu gerçek mi bilmeden cephe aldık Starbucks gibi firmalara. Bu firmalar da kendilerini aklama yarışına girdi. Ama insanlar bir şeye bir kere inanırsa ondan geriye dönüş olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...