Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 3 gün önce filan adsl bağlandı bana. yalnız şöyle bir sorunum var. kabloyla veya kablosuz, bağlandıktan yaklaşık 15-20 dk sonra (belki daha erken) bağlantı aşırı yavaşlıyor, msn'de kopma oluyor, "abi çevirmeli bağlantı yapiim mi?" diye soruyor. bundan sonra 5 dk içinde internet işlevini yitirmiş oluyor, fakat yine de adsl kopmuyor. anlayamadım ben bu sorunu. yoksa izmir'de mi bir problem var genel?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Hattın kalitesiz ise öyle oluyordur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bi kaliteli hat bulamadık ki zaten. edik: deli gibi hızlı şu an yalnız. düzeldi mi ne? şaka gibi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 02 Aralık 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar