Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 arkadaşlar üzerinde koordinatlara bakabileceğim bi mapı nerden bulabilirim bi yardım edermisiniz[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Anlamadım pek ne istediğini, UOAM i kurarsan sosariadaki kordinatlara bakabilirsin.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sistem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kordinatları sosariada da bulabilrisn, ornegin varsa belirli bir yer git oraya .where yaz kordinatlar yazar ustunde....[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn My Photo Yorumlarınız !!!!
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Arolix Ayrı Bi Konu açmışsın Önüne Gelen Topicelere Site Reklamını Vermişsin. Kendindemisin?[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 http://uo.stratics.com/content/atlas/zoommap/main.php[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Öne çıkan mesajlar