Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tank Rogue o_0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaslar, sebebini bilmiyorum ama benim rogue a birseyler oldu. dun lvl kasarken lvl 23 halimle lvl 28 moblari tank ediyordum arkada priestle. hadi onu anlayabilirim yok absorb dur yok seydir. peki lvl 27 leri solo kesmeye ne demeli :D hemde chain olarak.. bir terslik var bu işte.. fena patliycak ama hadi bakalim
Mesaj tarihi:
Evet bende dun lv 22 olan bir priest ile duo yaptıkk baya yuksek lvl mob kestik ve hiçte zorlanmadan.Duskwoodtaki butun questleri 2 kişi yaptık .Ellit questler hariç
Mesaj tarihi:
ben lvl 23 iken arkamda priest oldugunda 2 tane 28 i tanklayip kesebiliyorduk...

ben solo iken bi 25 bi 27 yi ayni anda kesebiliyordum..
Mesaj tarihi:
belki de sadece şanstır üst üste crit,parry,dodge fln olmuştur öle mi oldu??[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Rogue ile Priest birbirini çok iyi tamamlıyor zaten. Düşük lvlda bi Priestla parti yaparken Priest bana bi Rouge ile bu kadar iyi bir ikili oluşturabileceğimizi düşünmezdim demişti..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
aha dun yanimda Lorlas druid lvl 24
ve Cagan 24 priest.. ayni anda
24 x 2 gnoll caster
lvl 27 warlock (quest mob)
lvl 27 warlock peti (succubus)
ve bu warlock %50 hp ye dusunce lvl 30 undead summon ediyo... alayini yardik. :)
  • Yeni Oluştur...