Ceti Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 evet arkadaslar, sebebini bilmiyorum ama benim rogue a birseyler oldu. dun lvl kasarken lvl 23 halimle lvl 28 moblari tank ediyordum arkada priestle. hadi onu anlayabilirim yok absorb dur yok seydir. peki lvl 27 leri solo kesmeye ne demeli :D hemde chain olarak.. bir terslik var bu işte.. fena patliycak ama hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 birazdaha anlatsana sadece sen ve priest 23 ken 27 28 yaratıkları kesiyordunuz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Evet bende dun lv 22 olan bir priest ile duo yaptıkk baya yuksek lvl mob kestik ve hiçte zorlanmadan.Duskwoodtaki butun questleri 2 kişi yaptık .Ellit questler hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben lvl 23 iken arkamda priest oldugunda 2 tane 28 i tanklayip kesebiliyorduk... ben solo iken bi 25 bi 27 yi ayni anda kesebiliyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 E alıştık tabi Rouge'ların ezik kalmasına oyunda, güçlendirilince şaşırıyor insan :D...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Enteresan olmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ahahah serverlarda o zaman sorun vardı sanırım yoksa imkansız :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 demek ki sen süpersin[signature][hline]archaon - level 46 rogue - eu closed beta pvp server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Açıkcası combat rogue isen ve çift el sword veya mace kullanıyorsan şaşırmam. Arkadaş ve ben 2 lvl 20 rogue 2 lvl 24-25 mob kesiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 belki de sadece şanstır üst üste crit,parry,dodge fln olmuştur öle mi oldu??[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Allah'tan daha ne istiyosun o zaman üzümünü ye bağını sorma:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Rogue ile Priest birbirini çok iyi tamamlıyor zaten. Düşük lvlda bi Priestla parti yaparken Priest bana bi Rouge ile bu kadar iyi bir ikili oluşturabileceğimizi düşünmezdim demişti..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 aha dun yanimda Lorlas druid lvl 24 ve Cagan 24 priest.. ayni anda 24 x 2 gnoll caster lvl 27 warlock (quest mob) lvl 27 warlock peti (succubus) ve bu warlock %50 hp ye dusunce lvl 30 undead summon ediyo... alayini yardik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ahaha söle şeyler yazmayın zaten oynayamıyorum gaza geliyor adam :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar