Chastor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 117 ekran bir televizyon almak istiyorum en fazla 2600-2700 lira verebilirim smart tv falan olmasına gerek yok hatta 3D falan olmasada olur görüntüsü çok iyi olsun ince çerçeve olsun yeter ne önerebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 trollemek gibi olmasın ama. televizyon almasan da olur. şu an bişeye yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 aynen, 3000 liraya aldık çok nadir film izliyorum televizyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Ben zaten çok izlemiyorum daha çok ailem izliyor benden yardım istediler bu konuda benimde televizyon teknolojisi hakkında çok bir fikrim yok. Yanlış bilmiyorsam televizyonda bakılması gereken önemli iki özellik Hz ve kontrast bu doğrultuda güzel ne alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Arma said: trollemek gibi olmasın ama. televizyon almasan da olur. şu an bişeye yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 espri güzel ama trollüyosunuz yani. herşeyin bir yeri, topiki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 şu anda "acaba ne tv alayım hmmm?" diye düşünen adam troll'ü hakediyor bir anlamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 İndirim günlerine denk gelirsen Samsung 3D Smart TV UE46ES7000 görüntü olarak iyi. Kendim kullanıyorum. Memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 arçelikten aldım 1000 liraya samsung panelmiş 32 inch 400 mhz hd uydu alıcılı çift kumandalı led tv tavsiye ederim tüm formatları altyazılı bi şekilde izleyebiliyom görüntü kalitesi harika aynısının büyüğü var 1600 lira bende çok araştırdım bu televizyona karar kıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ben de 2000tl'ye tv arıyorum,yardım edebilecek var mı ? rastgele bişey almayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar