kedicikk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 kedim balkondan duştu cuma gunu veterinere göturcem ama kapalı hafta sonuda kapalı oluyo özele gitcem ama yanımda para yok hafta sonun gecmesini brkliycem kedminin burnu kanamış ve kururmuş silcem silemiyorum dun hic uyumadım bekledim sevdim sut icircem icir yorum ama korkuyorum ön patisi nin ustune basıyo ama durunca kaldırıyo ve devriliyor kedim daha cok kuckuk ne yapmalıyım caresizim lutfen biri yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 iç kanama olabilir ylnız, ona senin yapabileceğin birşey yok. borç morç veterinere götürmelisin her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 yapacak tek şey veterinere götürmek. özel mözel deme götür ve anlat durumu böyle böyle diye. kimlik bırakırsın sonra verirsin parasını yada hesap numarası falan alırlar. kimse öyle gaddar değil sen al götür hayvanı veterinere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicikk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 babam gelcek simdide göturrumde yanımda para yok otobusle gitsem cok uzak kedi sarsılır diye korkuyorum saat4 du beklıycez beklemek cok kötu bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicikk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 kedim simdi kardesimle uyuyo seviyoruz ama yatamıyo tam rahat edemiyo sütü nasl icircez bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Geri misin kızım! Al git hayvan belki can çekişiyor babadan korkmak ne? Oyun mu oynuyorsun? Neye kızacak baban? Biraz beyinli ol, hayvan iç kanama geçiriyor olabilir... Ya sen mümkünse yaşama ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 boşuna sinirlenmişsin ortada kedi filan yok patipet bölümüne gelir böle fake hesapla millet arada.anket koymuş bide ya lel seçeneklere bak.bide bi kişi oy vermiş asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicikk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Finklorpeyniri said: yapacak tek şey veterinere götürmek. özel mözel deme götür ve anlat durumu böyle böyle diye. kimlik bırakırsın sonra verirsin parasını yada hesap numarası falan alırlar. kimse öyle gaddar değil sen al götür hayvanı veterinere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicikk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 babamdan korktugum yokvaraba yok otobusle gitsemvhayvan ototbusde hava sızlıkdan ölrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 kaçıncı kattan düştü, zemin nasıldı? izmirde 2 tane kedim var düzenli olarak 5. kattan atlıyorlar, pek bir şey olmuyor. bir tanesinin burnu kanamıştı, veteriner geldi baktı bir şeyi olmadığı ortaya çıktı. ama bu rahat davranmanıza neden değil tabi ki, veterinere kesinlikle gösterin, çok bile beklemişsiniz anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicikk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Lucina said: Geri misin kızım! Al git hayvan belki can çekişiyor babadan korkmak ne? Oyun mu oynuyorsun? Neye kızacak baban? Biraz beyinli ol, hayvan iç kanama geçiriyor olabilir... Ya sen mümkünse yaşama ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicikk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 2.kattan düştü yer toprakdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 tamam sus artık yazdık ne yapman gerektiğini. hayvanda otobüste havasızlıktan ölmez. iç kanaması varsa zamanında müdahale edilmediğinden ölebilir. yapman gereken yazıldı. ya yap yada sorumluluğu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicikk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 [babam geldi gidiyoruz by by işten erken cıkmıs bol bol dua edin iç kanaması kırıgı fln olmasn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 paran olmasına gerek yok veterinede gitmen için sen götür almaz ise başka veterinere götür elbet biri alır. hayvan sevgisi insan sevgisinden daha ötedir. öncelik para değil candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 çok ters düşmediyse bir şey olduğunu sanmıyorum, veterinere götürün bakalım, umarım iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicikk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Marl0_on said: kaçıncı kattan düştü, zemin nasıldı? izmirde 2 tane kedim var düzenli olarak 5. kattan atlıyorlar, pek bir şey olmuyor. bir tanesinin burnu kanamıştı, veteriner geldi baktı bir şeyi olmadığı ortaya çıktı. ama bu rahat davranmanıza neden değil tabi ki, veterinere kesinlikle gösterin, çok bile beklemişsiniz anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicikk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 kedicikk said: 2.kattan düştü yer toprakdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 götürdünüz mü veterinere, nasılmış durumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicikk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 eved geldim kedimin sadece bilegi incinmiş başı dönmuş sersemlemiş 1haftaya gecer dedi 2igneyaptıagrısının gecmesi icn burnundaki yarayı temizledi geldik bişeyi yok sadece bilegi incinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 trollmü bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 forum olayına pek aşina değil sanırım, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar