Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedım dustu ne yapmalıyımmmm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kedim balkondan duştu cuma gunu veterinere göturcem ama kapalı hafta sonuda kapalı oluyo özele gitcem ama yanımda para yok hafta sonun gecmesini brkliycem kedminin burnu kanamış ve kururmuş silcem silemiyorum dun hic uyumadım bekledim sevdim sut icircem icir
yorum ama korkuyorum ön patisi nin ustune basıyo ama durunca kaldırıyo ve devriliyor kedim daha cok kuckuk ne yapmalıyım caresizim lutfen biri yardım etsin
Mesaj tarihi:
yapacak tek şey veterinere götürmek.

özel mözel deme götür ve anlat durumu böyle böyle diye. kimlik bırakırsın sonra verirsin parasını yada hesap numarası falan alırlar. kimse öyle gaddar değil sen al götür hayvanı veterinere
Mesaj tarihi:
Geri misin kızım! Al git hayvan belki can çekişiyor babadan korkmak ne? Oyun mu oynuyorsun? Neye kızacak baban? Biraz beyinli ol, hayvan iç kanama geçiriyor olabilir...

Ya sen mümkünse yaşama ya...
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

yapacak tek şey veterinere götürmek.

özel mözel deme götür ve anlat durumu böyle böyle diye. kimlik bırakırsın sonra verirsin parasını yada hesap numarası falan alırlar. kimse öyle gaddar değil sen al götür hayvanı veterinere
Mesaj tarihi:
kaçıncı kattan düştü, zemin nasıldı? izmirde 2 tane kedim var düzenli olarak 5. kattan atlıyorlar, pek bir şey olmuyor. bir tanesinin burnu kanamıştı, veteriner geldi baktı bir şeyi olmadığı ortaya çıktı. ama bu rahat davranmanıza neden değil tabi ki, veterinere kesinlikle gösterin, çok bile beklemişsiniz anladığım kadarıyla.
Mesaj tarihi:
Lucina said:

Geri misin kızım! Al git hayvan belki can çekişiyor babadan korkmak ne? Oyun mu oynuyorsun? Neye kızacak baban? Biraz beyinli ol, hayvan iç kanama geçiriyor olabilir...

Ya sen mümkünse yaşama ya...
Mesaj tarihi:
paran olmasına gerek yok veterinede gitmen için sen götür almaz ise başka veterinere götür elbet biri alır. hayvan sevgisi insan sevgisinden daha ötedir. öncelik para değil candır.
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

kaçıncı kattan düştü, zemin nasıldı? izmirde 2 tane kedim var düzenli olarak 5. kattan atlıyorlar, pek bir şey olmuyor. bir tanesinin burnu kanamıştı, veteriner geldi baktı bir şeyi olmadığı ortaya çıktı. ama bu rahat davranmanıza neden değil tabi ki, veterinere kesinlikle gösterin, çok bile beklemişsiniz anladığım kadarıyla.
Mesaj tarihi:
eved geldim kedimin sadece bilegi incinmiş başı dönmuş sersemlemiş 1haftaya gecer dedi 2igneyaptıagrısının gecmesi icn burnundaki yarayı temizledi geldik bişeyi yok sadece bilegi incinmiş
  • Yeni Oluştur...