Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedım dustu ne yapmalıyımmmm

kedicikk

Öne çıkan mesajlar

kedim balkondan duştu cuma gunu veterinere göturcem ama kapalı hafta sonuda kapalı oluyo özele gitcem ama yanımda para yok hafta sonun gecmesini brkliycem kedminin burnu kanamış ve kururmuş silcem silemiyorum dun hic uyumadım bekledim sevdim sut icircem icir
yorum ama korkuyorum ön patisi nin ustune basıyo ama durunca kaldırıyo ve devriliyor kedim daha cok kuckuk ne yapmalıyım caresizim lutfen biri yardım etsin
Sosyal ağlarda paylaş

kaçıncı kattan düştü, zemin nasıldı? izmirde 2 tane kedim var düzenli olarak 5. kattan atlıyorlar, pek bir şey olmuyor. bir tanesinin burnu kanamıştı, veteriner geldi baktı bir şeyi olmadığı ortaya çıktı. ama bu rahat davranmanıza neden değil tabi ki, veterinere kesinlikle gösterin, çok bile beklemişsiniz anladığım kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:

kaçıncı kattan düştü, zemin nasıldı? izmirde 2 tane kedim var düzenli olarak 5. kattan atlıyorlar, pek bir şey olmuyor. bir tanesinin burnu kanamıştı, veteriner geldi baktı bir şeyi olmadığı ortaya çıktı. ama bu rahat davranmanıza neden değil tabi ki, veterinere kesinlikle gösterin, çok bile beklemişsiniz anladığım kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...