Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Selamlar. Dalga veya tassak gecmiyorum, keske ben de buralardan destekleyebilsem, ama toplasam toplasam 10 tane alevi berber toplarim anca, sonra da bizi iceri atip kirbaclarlar siz krala mi karsi geliosunuz diye, derdimizi de anlatamayiz. direnisimizi anca twitter ve facebooktan yapabilecegiz, ama ruhen burdayim dostlar. Cikis izni diye bir meret oldugu icin de cekip gelemiyorum, 1 haftada cikiyor cunku, evet cikis vizesi var ulkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Kolay gelsin, gurbet zor hele ki öyle yerde daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 çıkış vizesi ne abi ya asdf iyi tr o duruma gelmedi daha, kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 size kolay gelsin, gozyaslarini siz dokuyorsunuz ben de anca ona buna forwardlayabiliyorum. Tekrar kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Kiyamam yaa cnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 ya şuanda bile karşı yeşilköyde insanlar belki 100lerce araba kornalarını çalıyor saat 5 bütün şehir merkezleri bakırköy kadıköy sarıyer mecidiyeköy binlerce insan saat 5 şuanda yahu olay daha ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Azmodai said: Selamlar. Dalga veya tassak gecmiyorum, keske ben de buralardan destekleyebilsem, ama toplasam toplasam 10 tane alevi berber toplarim anca, sonra da bizi iceri atip kirbaclarlar siz krala mi karsi geliosunuz diye, derdimizi de anlatamayiz. direnisimizi anca twitter ve facebooktan yapabilecegiz, ama ruhen burdayim dostlar. Cikis izni diye bir meret oldugu icin de cekip gelemiyorum, 1 haftada cikiyor cunku, evet cikis vizesi var ulkede. auheauha olm sizi orda öle bi döverler ki bide kanununi döverler aklınız şaşar yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Azmodai Hatayli kebapcilar yok mu yahu sizin oralarda, sadece berberleri topluyorsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar