Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Pepelek açıkken winampdan çalan şarıını sözlerine bakabiliyorduk... Hala böyle bir özellik var mı? Varsa nasıl yapılıyor anlatılabilinir mi?[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 paticik.comun lyricz bölümüne gir ana sayfada yaz1o naapca1n..[hline]Experience My Dead Side Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Click Here to find out how![hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Winamp3 kullanıyorum. Ben nasıl ayarlıyabilirim. Ayarlarda Plug-in menüsü bile yok[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 çok iyi bir olay ya :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: StRencher, 30 May 2003 16:59 tarihinde demiş ki: Winamp3 kullanıyorum. Ben nasıl ayarlıyabilirim. Ayarlarda Plug-in menüsü bile yokkullandigimiz plugin, winamp3de cali$miyo diye biliyorum. winamp3 kullanmadim bu arada, belki de plugin olayi hic yoktur, ne bilim[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.