Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Pepelek açıkken winampdan çalan şarıını sözlerine bakabiliyorduk... Hala böyle bir özellik var mı? Varsa nasıl yapılıyor anlatılabilinir mi?[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 paticik.comun lyricz bölümüne gir ana sayfada yaz1o naapca1n..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Click Here to find out how![hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Winamp3 kullanıyorum. Ben nasıl ayarlıyabilirim. Ayarlarda Plug-in menüsü bile yok[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 çok iyi bir olay ya :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: StRencher, 30 May 2003 16:59 tarihinde demiş ki: Winamp3 kullanıyorum. Ben nasıl ayarlıyabilirim. Ayarlarda Plug-in menüsü bile yokkullandigimiz plugin, winamp3de cali$miyo diye biliyorum. winamp3 kullanmadim bu arada, belki de plugin olayi hic yoktur, ne bilim[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar