di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Selam, Turkiye'ye gelicez kismetse, havaalaninda tutuklamicaklar nasipse (imana geliyorum evet) lakin soyle bir sorun var, indigimde kiraladigim araci teslim alirken adima duzenlenmis kredi karti istiyorlar. Yanimda gavur kartim var ama olur da sikinti cikarsa diye tedarikli olayim istiyorum. Annemde duran kartimi bir sekilde havaalanina kargolatip oradan bir yerden alma imkanim olur mu sabahin 7 sinde 8 inde ? Var mi oyle bi hizmet neyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sen kartı bana gönder, mümkünse limiti yüksek olsun . karşılarım beni panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 5 haneli =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 özel kurye hizmeti veren şirketlere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ismine yazılı gavur kredi kartı niye sorun çıkarsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ya bedeviligime gelir calismayiverir o anda, got gibi kalirim diye endisem. Neden calismasin dersen, adamlarin calistigi bankadan, benim bankanin isleme onay vermemesine kadar bir suru sikinti cikabilir. Yurt disinda yasiyorum, karti burda kullaniyorum diye kac kere kartimi iptal etti gerzek bankanin biri. Ariyorum soruyorum nedir diye, e yurt disinda kullanilmis calindi diye iptal ettik diyorlar. Aynisi burasi icin de gecerli muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Türkiye kartları ile dünyanın her yerinde araba kiraladım hiç sorun olmadı. tam tersi burası içinde geçerli olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi hiç bi sıkıntı olmaz. Ayrıca ben sana diyim , alışveriş yaptığın kartı getir olayını da aşarsın zaten burda :) IDO'ya bilet alınca yapmışlardı bi kere , sanal kartla almıştım , dedim sanal kartı nasıl getireyim :) Son bilmem kaç hane , isim falan verince olmuştu Parasını oradan mı ödüyorsun , gelince o kartla buradan mı ödeyeceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ya klasik Turk kafasiyla site yaptigi icin herkes odeyemedim internet ustunden cunku tutar yanlis cikiyodu, gelince vericem diye sectim. Haliyle karta ihtiyacim var. Hani olmaz calismaz diye bir iddiam da yok zaten, malum sanssiz adamim isimi sansa birakmayayim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar