sheref Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 çevremizde bi sürü yüzsüz insan var.. yüz verdik Ali'ye geldi Mıçtı Halıya dedirtiyorlar resmen... sizin de etrafınız da bu tipte insanlar varsa anlatın ki tam bi profillerini çıkartalım.. mesela gittiği her makan da ben şeref'in kuzeniyim diyen bi komanchiye sahibin, kendisinin kuzenim olduğuna nerdeyse ben bile inanıyorum... Fakat 2 tane gerçek kuzenim var 2side gürcistanda... başka bir apache hergün gelip benden param yok bana yol parası verir misin canım arkadaşım diyor bende şahsen acıyor ve veriyorum.. ama ağzının ortasına vurasım da gelmiyor değil.. bu tip insanlara yüz verdikçe tepemize alıyoruz.. bugün karar verdim ağızlarını burunlarını kırmaya bi daha gelirlerse.. [spo1=gençlere not.] Şiddet kötüdür[/spo][signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben şerefin kuzeniyim. akıllı olun. =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Notu neden spoiler yaptın? Ben de küfür var sandım :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
sheref Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 sonra şiddete gençleri yönlendirme derler accountumdan olmiyim :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 şeref naber kanka ya! neler neler yaşadık. bi sigara versene.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
sLog Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: sheref, 01 Aralık 2004 19:38 tarihinde demiş ki: yüz verdik Ali'ye geldi Mıçtı Halıya dedirtiyorlar resmen... günün sözü :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
sheref Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hani bana dese ki mekan da senin ismini vercem, bişi demicem ama kuzenin geldi cart curt, diyorum ki kuzenim yurt dışında :) Friends and Triends de geçen sene dengesiz haraketler yaparken masalardan birinin mermerini kırıp şerefin kuzeniyim getiririm parasını demişti, bende biraz pataklamıştım ( bikaç morluk) ama akıllanmıyorlar yaw...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ee . acıma yetime döner koyar totona demişler...[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
sheref Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: sLog, 01 Aralık 2004 19:40 tarihinde demiş ki: said: sheref, 01 Aralık 2004 19:38 tarihinde demiş ki: yüz verdik Ali'ye geldi Mıçtı Halıya dedirtiyorlar resmen... günün sözü :) hayır işte günün sözü bu said: horacegoesskiing, 01 Aralık 2004 19:44 tarihinde demiş ki: ee . acıma yetime döner koyar totona demişler... [signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Natural Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 way kanka naber? ya 10 bin 200 bin 300 bin varmı? yokmu? ulan şerefsiz arattırma şimdi bana üstünü... hade len..[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
sheref Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Natural_Jedi, 01 Aralık 2004 19:48 tarihinde demiş ki: way kanka naber? ya 10 bin 200 bin 300 bin varmı? yokmu? ulan şerefsiz arattırma şimdi bana üstünü... hade len.. yok üstümü arıyacak cesarette biri daha çıkmadı , cesaret hapı yutması gerekiyo öyle bişi yapması için :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben ararım istesem. :P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
MilleR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ya o muymus o herif ya ben de kim diorum Friends 'n Trends'de kırmıs mermeri falan ayıp ya neyse vermisin agzının payını
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Seref olm vur agzinin ortasina bak bi daha yuzsuzluk yapiyomu.. Yuzsuz insan bugun vardir yarin yoktur arkandan vurur yani.. Senin oyle insanlara ihtiyacin yok..Yolabildigi kadar yolar sonra gider baskasina yani..Elindeyken kacirma bi guzel patlat agizini yuzunu
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Chiptech, 01 Aralık 2004 19:54 tarihinde demiş ki: ben ararım istesem. :P Sana kızmazlar olm gayliğine verirler[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Vay adiler Şerefsiz şerefsizler[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 SHEREF ekmek bulamazken SHEREFsizler şereften para alıyo ha...:D.. salla gitsin kuzen hepsini ya..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 e vermiyorum, vermek istemiyorum dersin. veya son kez veriyorum bunu hiç hoşlanmıyorum, dersin olur biter. susup susup sonradan patlamanın alemi yok.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
screamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Yüzsüz insanlar para kazandıkça evrim geçiriyor ve otopark mafyası oluyor[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 millet şeref sarhoş..dikkate almayın :D.. olm içme yaw yeter..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Deviss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=95994 benden de 1 örnek..[signature][hline]ICQ E-mail MSN
sheref Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Rahan, 01 Aralık 2004 20:07 tarihinde demiş ki: e vermiyorum, vermek istemiyorum dersin. veya son kez veriyorum bunu hiç hoşlanmıyorum, dersin olur biter. susup susup sonradan patlamanın alemi yok. bunu söledikten sonra gelip istemesi zaten yüzsüz yapıyo onu :) hani bana dese ki ver ulan para, bi zorlama durumu olsa zaten hemen belgrat ormanına götürtürüm ama lavuk acındırıyo kendini, hemde kollejde okuan bi eleman ya, hastalık heralde[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Penthesilea, 01 Aralık 2004 19:56 tarihinde demiş ki: said: Chiptech, 01 Aralık 2004 19:54 tarihinde demiş ki: ben ararım istesem. :P Sana kızmazlar olm gayliğine verirler ben şerefin kuzeniyim lan laf etme. =p[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 natural çok yüzsüzdür ehehe yoklan şaka diildir ama bencildir kardeşi olmamasına bağlıyorum eskiden onlara gidince yokmu olm abur cubu bişi diyince yok abi ne açsın sende diyordu bize gelince yediğimiz aburcubur borumu diyincede hede hödö gününde etimeti yedik ya diyodu eeh diyordum bidefada beni ıslatmıştı hıyar herif sonra bende onu ıslatmıştım başka bir zaman diliminde hehe yüzsüz arkadaşım yok çünkü kaçıyorum o tiplerden bi sınıfa engin vardı gelip gelip 50 bin alır ne yapacan diyince bırak yaa derdi alıncada gidip toplayıp tost alıyormuş kendisine eheh[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Razu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: [b]Chemical, 01 Aralık 2004 20:27 tarihinde demiş ki:[/b bi sınıfa engin vardı gelip gelip 50 bin alır ne yapacan diyince bırak yaa derdi alıncada gidip toplayıp tost alıyormuş kendisine eheh bizim okuldada vardi ole bır tip adam 50 binleri toplayıp yemek alıyordu..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Öne çıkan mesajlar