Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatırladın mı ?


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Canımmm çok sıkılıyor bir şeyler yazayım ....



Seninle tanıştığım o günü asla unutamam. Hatırlıyormusun ? Okula ilk geldiğimde dikkatimi direk sen çekmiştin. O güzel çarpık gülüşünle, insanı ısıtan içtenliğinle beni kendine hayran etmiştin. Sonra yanına gelmek istedim ama ayaklarım birden tutuldu. Sanki ölmüştüm o an veya yeni doğmuştum. Gözümü senden alamıyordum. Düşünüyordum; sadece seni ve beni düşünüyordum. Bir sonsuzluk olarak düşünüyordum. Yanına gelmek için çok çabaladım. İlk önce ayaklarıma söz geçiremedim sonra birden canlandılar. Sesini duymuştum işte o zaman içimde garip bir his uyandı tüm hücrelerim canlandı. Yanına doğru geldim. Adeta yeniden doğmuş gibiydim. Kendimi daha önce hiç yaşamamış gibi hissettim. Yanına geldiğimde yüzüne karşı gülümsedim önce sende bana gülümsedin. İşte o zaman güzelliğinden aptala döndüm, kendimi kaybettim adeta. Korktum saçmalamaktan korktum. Hayatıma bir anlam gelmişti, eskiden korkmadığım ölümden bile korktum bir an. Ölüp seni kaybetmekten korktum. Hayallere dalmıştım adeta. Sonra birden yıkıldım. Arkamı döndüm senden uzaklaşmak istedim adeta, uzaklaştımda. Düşündüm ya kaybedersem ? Ya beni istemezsen diye düşündüm günlerce kendi kendimi yedim. Ağladım geceleri, beynim bana oyun oynuyordu. Elime kağıt kalem aldım resmini çizdim. Asla senin kadar güzel olamayan resmini çizdim. Kendimi kaybetmiştim adeta. Seni tekrar bulamamaktan korkuyordum. Saatlerce camdan aşağıya bakıyordum. Seni düşünüyordum. Haykırmak istiyordum. Ama içimdeki acı yapma diyordu. Daha sonra elime kağıt kalem aldım sana bir mektup yazdım. Tüm duygularımı açıklayan bir mektup. Sensiz yaşayamam artık diyordum ve yaşamazdımda. Şimdi seni tekrar kaybedebilirim. Korkuyorum ölmekten korkuyorum. Daha önce hiç bir şeyden korkmadığım kadar seni kaybetmekten korkuyorum.[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

boş işler bunlar[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Okula ilk geldiğimde dikkatimi direk sen çekmiştin." Bu cümledeki "direk" kelimesi yanlış; direk değil direkt olacaktı.
Direk bir inşaat terimidir.Dikkatini bir direğin çekmesine ihtimal veremiyorum. Olsa olsa direkt tir o. Direkt ise ingilizceden, direct ten gelen bir kelimedir.Dayrekt diye okunur ingilizcede. Dolaysız, dosdoğru gibi anlamlara gelir.


o güzel çarpık gülüşünü sevdim yazmışsın.çarpık bir gülüşün nesi sevilir ? çarpık bozuk,yamuk,şekilsiz anlamlarına gelir.Onun için bu kelime anlamsız kaçmış.Kızın gülüşünü daha değişik yorumlamalısın.Sakın ona "Çarpık bir gülüşün var" deme.Çarpılırsın valla. hahaha.

hatırlıyormusun değil hatırlıyor musun olacaktı.musun ayrı yazılır.

ilk 3 cümlede 3 hata ! şimdi çıkmam lazım. geri kalan kısmını bu gece okur değerlendirmeme devam ederim. ;)

duygularını cesurca buraya taşıman takdire şayan. tebrikler. ;)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...