elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 nette bulamadım[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 mesopotamia[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3...
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hmn. mezapotamia? :p edik: eh destekli sallamışım.[signature][hline]this is my december. [Bu mesaj Saeros tarafından 01 Aralık 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 mesopotamia da bi yandan enteresan bi durum olmuş bu... [signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 01 Aralık 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 mesopottianiziyaaaaa[signature][hline]Cinnet...
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 mesapotamia ?[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 messapotamia[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 http://www.langtolang.com/ burdaki sozlukten yararlanabilirsin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bende sumerleri arasitiriyordum o sirada buldum mesopotamia[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: -you'll die in seven dayz. -what? -seven days. -who is gay?? -seven days. -how many days? -seven days. -hıııII!!! =p baştan sona okuyunca threaddeki mesajları böle oluyo herkes farklı bişey yazmış =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Öne çıkan mesajlar