Taina Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 emret hemen hazırlayalım. herkes senin ne istediğini nerden bilir yada sana gore hazırlamak zorundamı. serverlar sana gore deil de sen serverlara gore kendini deiştirmelisin.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ---------------------------------------- -----BARMAK BASSAM OLMAMI-------- ----------------------------------------
BLack_ALieN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 +1[signature][hline]Her$ey Ogrenmeq ve Tecrübe Edinmeq Için...
Dread_Dance Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben Nasil Oldugunu Yamistim Sevgili Coder Mesajimi silmis
BLack_ALieN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Geçer geçer ...... Bu mesajın bu bölüm için uygun deil. Kolay geLsin...[signature][hline]Her$ey Ogrenmeq ve Tecrübe Edinmeq Için...
BLack_ALieN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Coder öncelikle Gçmiş olsun başın sağolsun diyorum. ve sadete geliyim. Acc sistemi ve scp konusunda şuan ekisğimiz var acaba yardım edebilirmisiniz?[signature][hline]Her$ey Ogrenmeq ve Tecrübe Edinmeq Için...
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Black alien özel mesaj diye bir şey var. Biliyorum yoğun bir insansın ama olmaz bu kadar.[signature][hline]
BLack_ALieN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Yoğunum Sorry[signature][hline]Her$ey Ogrenmeq ve Tecrübe Edinmeq Için...
Dread_Dance Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 İyi Okusadin keske kilitledigin konuyu sil demistim sana coder msj i degil baska bir konu vardi asagida forumda
thedarkride Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ulan dread dance bu ne ya paso konu acıosun ,server yok mu diye, git bul bitane, dolu server var.yukarda topicler var ,en yukarda, gez hepsini bul ph acık olan, kas, oyna, bu kadar basit ya...[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz...
Öne çıkan mesajlar