Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeviri yapacak eleman/ögrenci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar

Bu ceviri konusu cok tartısmalara yol acmışti biliyorum ama çevrilmesi gereken üst düzey ingilizce gerektirmeyen, bir cihazin kullanma kılavuzu mevcut. Ögrenci filan çeviri yapmak isteyen varsa PM atsın.
Mesaj tarihi:
olay "düşük ücretle çalışan çakma tercümanlara sitem eden okullu tercümanlar" dan çıktı, "çeviri yapanlar kötü çünkü verilen ücret az" dan geçip "iyi de patronlar vergi veriyor ondan çalışana az ücret ödüyorlar" diyen bir patronda bağlandı galiba
Mesaj tarihi:
Kim diyor vergi vermiyoruz diye?
Çeviri yaptığımız bürolar gayet stopaj kesiyor. Ödesinler.
Ayrıca evet, boşuna mı okuyoruz dava daha çok.
Eğer iş uygunsa PM'den gönderebilirsin, inceler teklif veriririm.
Mesaj tarihi:
bana bırakın ya bu aralar paraya ihtiyacım var arabaya kasıyorum :)

tabi rot benden önce mesaj atmış, verilecekse önce ona verilsin yanlış anlaşılma olmasın :)
Mesaj tarihi:
Abi çarpıştırmak değil niyetim PMden konuşuyorum.

Bu arada hani yüksek ücret beklentisi olmasın lütfen kimsede. Yani profesyönel bir çeviri istemiyoruz, eee tabi google translate terk de olmayacak. Zaten gerekli belgelerde, kataloglarda vs tercüme büroları kullanıyoruz. Ama bunda kullanmaya gerek duymadım.
Mesaj tarihi:
EVIL_DeaD said:

teknik yazık kısmı fazlaysa öğrenci çevirisi muhtemel patlar. okulda sonuçta normal konusma dili ingilizcesi öğretiliyor. çevirme eğitimi almıyorlar.

yok zorlayacak bir şey yok, hoş ben okulda falan öğrenmedim ingilizce ama olsun yinede kolay :)

pm attım bakalım
Mesaj tarihi:
serju böyle biraz şımartık bir cevap attıysam kusura bakma, amacım kimseyi kırmak değil ya da iş beğenmediğimden değil, dediğim gibi anlaşırsak neden olmasın :)
Mesaj tarihi:
forgiver said:

bankacı işte
kredileri de ödeyemesseler başkasına ödetiyorlar

Değil mi. Mesela ben kredi çekiyorum, baktım taksitler ağır, hooop senin hesaba geçiyorum borcu oooh mis :D
  • Yeni Oluştur...