Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Tıkla sıkıldığımda açıp okuyordum bir aralar. mmoları itin poposuna sokup çıkarıyor hakediyorlarsa. rahat rahat "bu olmamış yea" diyebiliyor bir oyun için. swotr henüz yayınlanmamışken bioware'e gidip oyunu oynamalarına izin verilen et beyinli site sahiplerinin tam tersi bir adam yani. mutlaka bilen vardır ama bilmeyen kalmasın diye şeyettim. zaten bir bu bir de eatingbees.brokentoys çogzel. keyfini çıkarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Hee cok hatta uber iyi :) sitenin hertarafını adsense ile doldurmus populer olup para kazanmaktan baksa bir gayesi olmayan birisi olduguna eminim, hatta surf exchange ile page rank yapıyor oldugunuda garanti edebilirim. Ayda en az 2000 USD kazandıgına da hiç şüpheniz olmasın. İnsanların nacizane mmo duygularıyla oynayıp, ustunden para kazanmak olmamış abicim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 her seye bok atip asagilayarak prim yapma donemi bitmisti 2000lerin basinda. adamin haberi yok sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 darkfallu okudum valla her dediği doğru adamın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Pascha said: Hee cok hatta uber iyi :) sitenin hertarafını adsense ile doldurmus populer olup para kazanmaktan baksa bir gayesi olmayan birisi olduguna eminim, hatta surf exchange ile page rank yapıyor oldugunuda garanti edebilirim. Ayda en az 2000 USD kazandıgına da hiç şüpheniz olmasın. İnsanların nacizane mmo duygularıyla oynayıp, ustunden para kazanmak olmamış abicim :D Pascha, adsense görmedim ben. surf exchange olayı da nedir ne değildir bilmiyorum açıkcası. internet gezintisi zevkin kısa bir süre için sekteye uğramış sanıyorum. girmezsin bundan böyle o bloga olur biter. adamın üslubu hoşuma gidiyor. o yüzden severek okuyorum/okumuştum. öyle yani. benden habersiz para kazanıyorsa da yesin çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar