cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.metalsucks.net/wp-content/uploads/2013/03/Alice-in-Chains-The-Devil-Put-Dinosaurs-Here.jpg 28 Mayıs'ta çıktı. Şimdiden yılın en iyi rock albümleri arasında gösteriliyor. efsane Dirt albümünden son AIC in en iyi albümü diyenler var. us itunes da en çok satan rock albümü şuanda. http://www.youtube.com/watch?v=9KmYFY5oOvM http://cdn.antiquiet.com/wp-content/uploads/2013/03/Alice-In-Chains-2013.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Layne gibisi bi daha gelmeyecek. Jerry Cantrell neyi zorluyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bu sene iyi grunge yaptı ha. Soundgarden'ın yeni albümü de çıktı, mis. Layne gibi olmaz da, AiC ve grunge sound'u açlığımızı giderir bi nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Grunge olduğu kesin, Bi soundgarden faili değil ama Dirt'e yaklaşmak ? o biraz zor :) Nerde "would" nerde "dirt" gibi şarkı ? İlk izlenim olarak, önceki albüm tercihimdir. Gerçi daha yeni başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ObuzHapsever said: Layne gibisi bi daha gelmeyecek. Jerry Cantrell neyi zorluyor anlamıyorum. tabi ki gelmeyecek ama ne yapsınlar,layne öldü diye müzik yapmayı mı bıraksınlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Kevinromeo said: Grunge olduğu kesin, Bi soundgarden faili değil ama Dirt'e yaklaşmak ? o biraz zor :) Nerde "would" nerde "dirt" gibi şarkı ? İlk izlenim olarak, önceki albüm tercihimdir. Gerçi daha yeni başladık. dinledikçe açılan bir albüm. bütün şarkılar akılda kalıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 S-H said: ObuzHapsever said: Layne gibisi bi daha gelmeyecek. Jerry Cantrell neyi zorluyor anlamıyorum. tabi ki gelmeyecek ama ne yapsınlar,layne öldü diye müzik yapmayı mı bıraksınlar ?Müzik yapmayı bıraksınlar demiyoz. Belki başka bi grup ismiyle çıkarsalardı şu albümü, son 5 yılın en iyi albümü bile olabilirdi. Ama grubun adı Alice In Chains olunca Layne Staley denginde birini bekliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 öyle biri yok abi,olmayacak zaten onu unut yani,isim değiştirmek bişey farkettirmeyecekti bence,insanlar yine 'layne yok abi' muhabbeti yapacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 albümü daha tam dinleyemedim de dünya gözüyle şu herifleri canlı izleyip dinlediğim için çok mutluyum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 aic'nin şu mtv unplugged'ında olmak isterdim açıkçası. türkiyedeki konserlerinden pek tat almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Albüm çok güzel. İlk 3 şarkı özellikle şimdilik favorilerim. Sonisphere'de ben de izlemiştim aic'i ama doğrusunu söylemek gerekirse o zaman müzik'ten pek anlamıyormuşum çok hoşlanmamıştım. Son 1 yıldır falan sanırım müptelası oldum. Layne Staley sonrası da gayet iyiler bence. Black gives way to blue favori albümüm sayılabilir misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayyuka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 jerry hatrına dinledim de, 2-3 dolu şarkı var onun dışında meh. ruh yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 2 yeni klip çıktı bugün. http://www.youtube.com/watch?v=r0_2Wq9Aos4 http://www.youtube.com/watch?v=7YDPNl7PeUU voices klibinde 2.20 de layne staley ve kurt cobain var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Kevinromeo said: Grunge olduğu kesin, Bi soundgarden faili değil ama. soundgarden faili ne bee, king animal taş gibi albüm. allah çarpar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 harbiden be, king animal 10/10 albüm. sert değil, eski gaz ve enerji yok desen anlarım da fail ne demek? çarpılırsın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 cabiria said: http://www.youtube.com/watch?v=7YDPNl7PeUU Seattle güzel şehir bilae, sandalla irtica edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Voices süper şarkı ya. Bi buna takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 seattle hayatımın birkaç ayını geçirmek istediğim şehirlerden biri tabi arzular şelale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 birkaç ay da öyle her mevsim olmaz. eylül-nisan arasını geçirceksin hacı. bi de bristol var böyle müziğini dinlemek için yaşamak istediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 aynen hocam. seattle + bristol. ne yemişler ne içmişler ne solumuşlarsa ondan yaşamak lazım. ne müzik çıkmış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 aynen ya ne solumuşlarsa ondan bi solumak lazım yerinde .) dünya çogzel ya, umarım hepsine fırsat olur. valla ne villa ne araba isterim, param olsun gezeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Stonera da müthiş selam çakmışlar. Albüm kütür kütür bir albüm olmuş bence, AIC zaten Black gives way to blue albümünde "biz öyle veya böyle varız, layne gitti ama ruhu burada" mantığı ile devam ediyor, iyi ki de ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar