adonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Asus p4p800 ve geforce2 mx 200 ü nasıl bilirsiniz? Ekran kartını değiştiriyorum fx5200 vardı. onu sattım ancak yaklaşık bi hafta kadar geforce2 mx 200 kullanmak durumundayım. Acaba bu kartı kendi anakartıma takabilir miyim? Anakartı yakma ihtimali gibi bişiler var mı? 4x olup olmadığından da tam emin değilim markasını bilmediğim bi kart.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 AGP 8x demek 8x'i de destekliyor demek bildigim kadariyla, ben eski bir ekran kartini 8x bir kartta kullanmistim yanlis hatirlamiyorsam, ama kesin cevabi verir birazdan birileri elbet.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 maximum desteklediği 8x. 2 4 8 hepsini destekler... tam tersi olunca da oluyor...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 anakartının sitesinden bak, benimkisi 4x ama 2x takarsanız voltajla ilgili bir uyumsuzluk çıkartabilir anakarta kalıcı zararlar verebilirsiniz diye not düşmüşler[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 işte voltaj sorunundan korkuyorum bende. anakartımın sitesine baktım 1.5v diyo hatta 1.5v only diyo anlamadım gitti bu 4x kaç volt pff[signature][hline]There's someone who needs you. [Bu mesaj adonis tarafından 01 Aralık 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 anakartının otomatik olarak ayarlaması lazım.[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 anakartın manuelini okudum sadece 1.5v lukları destekler 3.3v desteklemez diyo. acaba bu kart kaç volt oyy[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 O dediğin boarda AGP slotundan ekran kartı takacaksan tavsiyem en az 32 MB olan bir kart takmandır.Bunun altı boardu yakabilir.Agplerde böyle bir risk var ama PCI takıcam dersen 2MB bile takabilirsin.Aynı board bendede var,ben denedim çalışıyor 2MB ama AGP slotundan 32 MB altını takmıyorum.Nedeni ise bu 8X,4X durumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ekran kartının sitesine manualine falan bakıcaksın o zaman. misal benim anakartın sitesinde agp slotu için said: • One AGP (Accelerated Graphics Port) 4x slot (1.5V only) uzun süre gf4 mx440 çalıştı, şu an da gf4 ti 4200 8x çalışıyor. bana sorun çıkartmaz gibi geliyor ama ekran kartıyla ilgili bi araştırma yap derim.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 32 mb bu kart[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Rahan, 01 Aralık 2004 18:13 tarihinde demiş ki: ekran kartının sitesine manualine falan bakıcaksın o zaman. misal benim anakartın sitesinde agp slotu için said: • One AGP (Accelerated Graphics Port) 4x slot (1.5V only) uzun süre gf4 mx440 çalıştı, şu an da gf4 ti 4200 8x çalışıyor. bana sorun çıkartmaz gibi geliyor ama ekran kartıyla ilgili bi araştırma yap derim. işte biraz yukarda demiştim 8x (1.5v only) yazıyor.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Tamam sorunum halloldu ilginen arkadaşlara teşekkür ederim http://www.directron.com/15agpguide.html#backwards bu sitede kaç volt nası anlaşılır anlatmış. birde daha önce takılı olduğu anakartın manueline baktım oda 1.5 volt only imiş vs vs.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar