KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Aslında bir ay kadar önce sorduğum soru bununla ilgiliymis ama virüs olduğundan emin değildim.si.di eminim.o celikle ne yaparsam yapayim ister e plorer, ister firefox yıllarında aramalar.biz diye bir arama motoru sayfası çıkıyor ve ne yaparsam yapayım google a göremiyorum.giriş sayfasını değiştirmeye çalışıyorum ve kesinlikle değiştirmiyor. Internette baktım ve bu sorunu yaşayan başkalarını da gördüm ama önerilen yollar ben de ise yaramadı. Hadi el atın da şu sorunumu çözelim patiler. Her bilgisayarım yavaşladı ve abuk şubuk ilgili ilgisiz web siteleri özellikle de oyun siteleri kendiliğinden açılıyor. Yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 virüs mü LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.loltivirus.com/malware/c3e5t2i5n6t0a2s.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hurriyete ve ulusalkanala giriyosa senin icin sorun yok demektir bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 çeto nerden yedin virüsü çakaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ban him!!! Osso said: http://www.loltivirus.com/malware/c3e5t2i5n6t0a2s.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 combofix'i indirdim ve sorunumu hallettim. ihtiyacım kalmadı size. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 adam hep siyasi şeyler paylaşçak siteleri gezmiyo beyler arada xxx lere de girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yok lan...ben bu patiden birisinden şüpheleniyorum,boyuna abuk subuk oyunlar açılıyor lan bilgisayarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 çok sevdiğin redhekciler yapmıştır belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Belki lanet olası federallerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ceto helal hem virusu hem liselileri savusturmussun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar