Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben geldim

avniozunlu

Öne çıkan mesajlar

said:
avniozunlu, 29 Ekim 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
sanırım bir ben eksiktim ben de geldim şimdi her şey tamam
herkese merhaba

sağol şu aralar fazla takılamıyorum ama yakında işlerimi yoluna koyacağım ondan sonra hoş zamanlar geçireceğimize inanıyorum[signature][hline] canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek
'ne eksik ne de fazla'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
avniozunlu, 31 Ekim 2004 02:32 tarihinde demiş ki:
said:
avniozunlu, 29 Ekim 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
sanırım bir ben eksiktim ben de geldim şimdi her şey tamam
herkese merhaba

sağol şu aralar fazla takılamıyorum ama yakında işlerimi yoluna koyacağım ondan sonra hoş zamanlar geçireceğimize inanıyorum

ben arkadaşlar nick i değiştirdim

artık bu isimle devam edeceğim
tekrar merhaba[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek

'ne eksik ne de fazla'
Sosyal ağlarda paylaş

hoşgeldiniss ice bey hoşgeldinissszz =0) süfer bi yeni pati olan sana güzel muhabbetler, esenlikler ve güneşli günler dilioyorum efem...

c/p ini de ben yapmazsam çok ayıp olur demi :)

hoşgeldin ice kardeş;
Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan Spor bölümü de tam sana göre..
Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim..
Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin.
İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin.

İyi seyirler.
[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 01 Kasım 2004 01:36 tarihinde demiş ki:
hoşgeldiniss ice bey hoşgeldinissszz =0) süfer bi yeni pati olan sana güzel muhabbetler, esenlikler ve güneşli günler dilioyorum efem...

c/p ini de ben yapmazsam çok ayıp olur demi :)

hoşgeldin ice kardeş;
Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Bu forumlarda
aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan Spor bölümü de tam sana göre..
Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim..
Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin.
İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin.

İyi seyirler.

teşekkür ederim kardeşim
verdiğin bilgiler gerçekten de çok yararlı oldu
ayrıca tavsiyeler için de teşekkür ederim
kendine iyi bak
bye :)[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek

'ne eksik ne de fazla'
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...