Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

megetege said:

Biraz kendin hazırladın bu durumu. Gereksiz "smug" postların sonra zamanında durduk yere sataşıp "ben aslında takılıyodum" tarzı, yaptığın ve söylediğin şeylerin birbiriyle çakışması. şimdide kaybeden taraf olunca suçu ya servera ya ccpye titanlara dronelara vb şeylere atma çaban bizi buralara kadar getirdi.

Yinede yazdıgın gibi hakaret taciz vesaire olmadı ama neyse.

he mete he.

yani senin görüşüne katılcaz illa. tamam anladık
Sosyal ağlarda paylaş

phebus said:

bunlarda hiç toz kondurmuyolar kendilerine.. belli başlı sıkıntılar olmasaydı o savaşta ağlıcaktınız alayınız. yani tüm aksilikler olmasaydı da kazanabilceklerini sanıyolar. herşey tam olsaydı 3 saat dayanamazdınız.

O savasta n3 tarafi tum capital filosunun nerdeyse tamamini sisteme sokup kendilerini t2 anchor bubblelar ile bubbledi ve bekledi.

Biz bi yere gitmiyoruz. Ya patlaticaz ya patlicaz mesajini daha en bastan verdiler. Cfc ve rus tarafi savasi o raddeye getirmeden yapabilcekleri ciok sey vardi. ( son timeri beklememek, sistemdeki tum poslarin dusmanlarin eline gecmesine izin vermemek ki cyno jammer koyabilsinler, sisteme saldiran taraftan daha once girerek daha iyi pozisyon alabilmek. Bir anda aklima gelenler bunlar ) Ama bunlarin hicbirini yapmayip bole bir savasi mecbur kildilar.

Ondan sonrada savasi baslatmak icin bir cok mantikli yontem varken ( capitallerinizi bizim ustumuze atlatmak yerine kimsenin korumadigi sbumuza atlatarak biz hubi patlatamadan sbuyu patlatarak sistemi kurtarabilirdnz, capitalleri off gride atlatip once onlarin dolmasini bekleyip dreadlerinizi bizim fleete warplatarak savasi baslatabilirdiniz, 5 adet sub cap fleetinizi caplerimizin uzerine warplatmak ve kendinize daha fazla lag yaratmak yerine sub cap fleetlerinizi bazilari ile bizim rotalari kamplayip hede bizden destek gelmesiniz kesebilirdiniz ) gidip savasin baslatabilecegi en kotu sekilde savasi baslattiniz.

Yapilabilecek tum yanlislari yapip aksilik demek biraz dogru gelmedi bana. Bu yuzdende duzgunce bana yanlis gelen taraflari elimden geldigimce acikladim.

Bunu karadavuta yapinca hakaret taciz ve biz harika sizede salaksiniz muamelesi yaptigimi dusunuyo, isallah sende ayni sekilde yanlis dusnmezsin.

Nasilki savasi biz kazandiysak yapilan guzel taktikler lider ve fc tayfasina aitse sizdeki yanlislarda lider ve fc tayfasina ait. Kisisel algilamayin lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

KaRa_DaVuT said:

he mete he.

yani senin görüşüne katılcaz illa. tamam anladık

Yoo kimse benim fikirlerime katilmak zorunda degil. Ayni sekilde bende senin fikirlerine katilmadigim icin duzgunce kendi fikirlerimi neden savundugumu aciklamaya calistim hep. Ama son zamanlarda bosa kurek cektigimi farkettim ve biraz senin hep yaptigun gibi konusmaya basladim senle.

Bide senin forum tarihin sıkıntili biraz bizim acimizdan. O yuzden dedim ya sen hakediyosun biraz dalga gecilmeyi. Sethlorda onu yapiyo suan :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hee bak bi yanlis daha geldi aklima. Zaten savunan tarafsin, sistem senin. Capitallerini sisteme bi gun evvelden sokup logoff etsene. Sistem kalabaliklasmadan login et dreadleri ne jump tunnelde takildi diye uzul, nede sistemin daha once dusman capleri tarafindan domine edilmesine izin ver.

Ama yok, tum yanlislari yapip karadavut gibi aglamak daha kolay :)

Bizim taraf bu kadar yanlis yapsa savunmaya calisamazdim utancimdan. Ya kose bi yerde aglar sesimi cikarmazdim yada biz bi bok yedik ve sistemi kaybettik der konuyu uzatmazdim.
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

phebus said:

bunlarda hiç toz kondurmuyolar kendilerine.. belli başlı sıkıntılar olmasaydı o savaşta ağlıcaktınız alayınız. yani tüm aksilikler olmasaydı da kazanabilceklerini sanıyolar. herşey tam olsaydı 3 saat dayanamazdınız.

O savasta n3 tarafi tum capital filosunun nerdeyse tamamini sisteme sokup kendilerini t2 anchor bubblelar ile bubbledi ve bekledi.

Biz bi yere gitmiyoruz. Ya patlaticaz ya patlicaz mesajini daha en bastan verdiler. Cfc ve rus tarafi savasi o raddeye getirmeden yapabilcekleri ciok sey vardi. ( son timeri beklememek, sistemdeki tum poslarin dusmanlarin eline gecmesine izin vermemek ki cyno jammer koyabilsinler, sisteme saldiran taraftan daha once girerek daha iyi pozisyon alabilmek. Bir anda aklima gelenler bunlar ) Ama bunlarin hicbirini yapmayip bole bir savasi mecbur kildilar.

Ondan sonrada savasi baslatmak icin bir cok mantikli yontem varken ( capitallerinizi bizim ustumuze atlatmak yerine kimsenin korumadigi sbumuza atlatarak biz hubi patlatamadan sbuyu patlatarak sistemi kurtarabilirdnz, capitalleri off gride atlatip once onlarin dolmasini bekleyip dreadlerinizi bizim fleete warplatarak savasi baslatabilirdiniz, 5 adet sub cap fleetinizi caplerimizin uzerine warplatmak ve kendinize daha fazla lag yaratmak yerine sub cap fleetlerinizi bazilari ile bizim rotalari kamplayip hede bizden destek gelmesiniz kesebilirdiniz ) gidip savasin baslatabilecegi en kotu sekilde savasi baslattiniz.

Yapilabilecek tum yanlislari yapip aksilik demek biraz dogru gelmedi bana. Bu yuzdende duzgunce bana yanlis gelen taraflari elimden geldigimce acikladim.

Bunu karadavuta yapinca hakaret taciz ve biz harika sizede salaksiniz muamelesi yaptigimi dusunuyo, isallah sende ayni sekilde yanlis dusnmezsin.

Nasilki savasi biz kazandiysak yapilan guzel taktikler lider ve fc tayfasina aitse sizdeki yanlislarda lider ve fc tayfasina ait. Kisisel algilamayin lutfen.

çok güzel açıklamışsın herkesinde anlıyabilceği şekilde bir sürü hatalar zinciri bizim adımıza ve sonuç tabiki sürpriz olmadı bende farkındayım ancak şu var ki merkez kanalda da gördüğüm konuşmalar da sanki cfc kim ki gibi bir söyleme denk geldim o yüzden öyle b yorum yaptım. cfc nin koordinasyonu ve fc lerinin profesyonelliği katıldığım savaşlarda bizzat şahit olduğum ve takdir ettiğim birşeydi. Bir nevide yenilmemiz iyi oldu oyunda ki dengeler adına ama sizin için gidişat daha kötüye gidecek gibime geliyor cünkü cfc bu hatanın altında kalmayıp yakın gelecekte bir savaşı kapınıza getirebilir. immensea gayetde makul b yer savaş için logistik ve diğer herşey için. Tebrik ederim hatalarımızı avantaja çevirdiğiniz için.
Sosyal ağlarda paylaş

Sethlor said:

Immensea bizim icinde cok makul hadi gelin bekliyoruz :D

Ama gecen seferki razor/fa gibi bi arkadasa bakip cikicam modeli olmasin. Kim merkezde cfcyi sevmiyorum dediyse cok ayip etmis bu arada, cfc candir vazgecilmez.

sevmiyorum demedi cfc napabilr onlar kim ki gibiydi de. immensea savaşı ama oyun için efsane olur gibime geliyor ve genelde öngörülerim hep doğru cıkmştr ANGEL bölgesini almakta lazm aslnda :D
Sosyal ağlarda paylaş

cfcnin nesi profesyonel ya. arkadan papagoon kırbaçlamayıp tek başlarına bırakınca biliyoruz hallerini. FA gördüğüm en kötü alliancelardan birisi. talwarlarla campladık adamları home systemlerinde zamanında. fcon ve coward's agreement komedi zaten. bi CO2 iyi işte içlerinde
Sosyal ağlarda paylaş

phebus said:

çok güzel açıklamışsın herkesinde anlıyabilceği şekilde bir sürü hatalar zinciri bizim adımıza ve sonuç tabiki sürpriz olmadı bende farkındayım ancak şu var ki merkez kanalda da gördüğüm konuşmalar da sanki cfc kim ki gibi bir söyleme denk geldim o yüzden öyle b yorum yaptım. cfc nin koordinasyonu ve fc lerinin profesyonelliği katıldığım savaşlarda bizzat şahit olduğum ve takdir ettiğim birşeydi. Bir nevide yenilmemiz iyi oldu oyunda ki dengeler adına ama sizin için gidişat daha kötüye gidecek gibime geliyor cünkü cfc bu hatanın altında kalmayıp yakın gelecekte bir savaşı kapınıza getirebilir. immensea gayetde makul b yer savaş için logistik ve diğer herşey için. Tebrik ederim hatalarımızı avantaja çevirdiğiniz için.

Heh ne güzel konusabiliyoruz böyle.

CFC nin kötü çok özelliği oldugu kadar iyi yaptıgı seylerde var zaten, olmasa bu kadar büyük olmazlardı. Sov savaşlarıda bunlardan biri. Ama bize karsı en büyük sıkıntısı PL şuan. Adamlar bu tarz savaşlarda çok tecrübeli ve N3 ü taşıyolar resmen.

Bu oyunda hiç bir şey belli olmaz tabi. Koca NC dağıldı, belki cfc de bizi dağıtır, kısmet :)
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

phebus said:

Heh ne güzel konusabiliyoruz böyle.

CFC nin kötü çok özelliği oldugu kadar iyi yaptıgı seylerde var zaten, olmasa bu kadar büyük olmazlardı. Sov savaşlarıda bunlardan biri. Ama bize karsı en büyük sıkıntısı PL şuan. Adamlar bu tarz savaşlarda çok tecrübeli ve N3 ü taşıyolar resmen.

Bu oyunda hiç bir şey belli olmaz tabi. Koca NC dağıldı, belki cfc de bizi dağıtır, kısmet :)

pl hakkaten iyi ama arkadan gelenler ön saflarda biraz yer bulablirse cfc de dengeler değişebilir :P
Sosyal ağlarda paylaş

Immensea savasindan bahsetmek bana biraz garip geldi. Ruslarin amaci zaten N3u eski topraklarindan sokup atmak degilmiydi. Buna immensea da dahil. CFC ruslarin bu amacina yardima geldi bildigim kadariyla. HED oncesi duraganlasmis gibi gorunen savas, Rus/CFC aleyhine donmus durumda. Immensea icin savas baslamadan bitti. Bu verilere dayanarak, bir gun gelirde tekrar Immensea ya CFC saldirisi olursa su anki olaylardan daha farkli sonuclar cikmasi ihtimali sizde ne kadardir.
CFC icin hep muhtesem bir lojistik altyapi oldugu ve cark gibi duzenli isleyen bir koalisyon oldugundan bahsedilir. Bunlari n3 taraftarlari da genellikle kabul eder. Sonuna kadar kotu demiyoruz yani.
Benim ve bir cok insanin sinir oldugu sey CFC nin oyunda yenemedigini disarda baska araclar kullanarak etkisiz hale getirmeye calismasi. Bunu basarmak icin aylardir orda burda agizbirligi ile kampanya yapiyorlar. CFC oyuna uymaktansa oyunu kendine uydurmaya calisiyor. Bence sorun bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bütün dediklerinizi elimden geldiğinde okumaya çalıştımda, hadi bi taş atayım çıkarın bakalım.
Neden bir alliance/coalition, "hadi gardaş gidelim de şu node'u bi hırpalayalım, crash olsun, sonra gider savaşı alırız" diye bir plan yapar?
Hadi yapar diyelim, bu mevzu bug abuse'a girmez mi?
Hadi girmedi diyelim, kaypaklık, haysiyetsizlik, şerefsizlik olmaz mı?
Yemedimi demezlermi adama?
Sonradan eline alıncada CCP'yi suçlayarak sıyrılmaya çalışmak nedir?
Tamam hepimiz biliyoruz, über fantastik sayıda adam sisteme girince lag çekilmez düzeye geliyor, Soul-Crushing lag adamı hayatta soğutuyor, ama bunlar zaten bilinen gerçekler, nedir yani?
Maksat ne maksat?
Node crash dene, olmadı CCP'ye ağla... Az bi dik durun ya...
Sosyal ağlarda paylaş

yafeshan said:

Gun geldi ccp serveri adam etti diyelim. Varsayalimki artik 4000 adami rahat kaldiriyo grid. O vakit koalisyonlar gidip 10bin adam doldurup yine serveri batirmaya calismicak mi. Bu isin sonu yok.

şu oyunu oynayan 50.000 kişi var çift-üçer-dörter hesaplarıyla diyelim. toplasan 40.000 aktif oyuncu. abartiyosn bence
Sosyal ağlarda paylaş

yafeshan said:

Immensea savasindan bahsetmek bana biraz garip geldi. Ruslarin amaci zaten N3u eski topraklarindan sokup atmak degilmiydi. Buna immensea da dahil. CFC ruslarin bu amacina yardima geldi bildigim kadariyla. HED oncesi duraganlasmis gibi gorunen savas, Rus/CFC aleyhine donmus durumda. Immensea icin savas baslamadan bitti. Bu verilere dayanarak, bir gun gelirde tekrar Immensea ya CFC saldirisi olursa su anki olaylardan daha farkli sonuclar cikmasi ihtimali sizde ne kadardir.
CFC icin hep muhtesem bir lojistik altyapi oldugu ve cark gibi duzenli isleyen bir koalisyon oldugundan bahsedilir. Bunlari n3 taraftarlari da genellikle kabul eder. Sonuna kadar kotu demiyoruz yani.
Benim ve bir cok insanin sinir oldugu sey CFC nin oyunda yenemedigini disarda baska araclar kullanarak etkisiz hale getirmeye calismasi. Bunu basarmak icin aylardir orda burda agizbirligi ile kampanya yapiyorlar. CFC oyuna uymaktansa oyunu kendine uydurmaya calisiyor. Bence sorun bu.

bu oyuna göre hareket etmiceksin tabi ki o zman kaybedersin. tüm oyunu kendine çevirirsen işte o zman bu kdar büyük olursun kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

phebus said:

yafeshan said:

Gun geldi ccp serveri adam etti diyelim. Varsayalimki artik 4000 adami rahat kaldiriyo grid. O vakit koalisyonlar gidip 10bin adam doldurup yine serveri batirmaya calismicak mi. Bu isin sonu yok.

şu oyunu oynayan 50.000 kişi var çift-üçer-dörter hesaplarıyla diyelim. toplasan 40.000 aktif oyuncu. abartiyosn bence

evet herkes zaten aynı anda online oluyor aynı time zone'da yaşıyor

hıhı evet kesinlikle böyle
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

phebus said:

yafeshan said:

tahmini söylüyorum ki çok fazla online olduğumdan ve genelde 50.000 inide saat 8 civari oyun gördüğünden kardeş. bu kadar kıl ve uyuz biri olmak zorunda mısın yazdığn herşey de b ima var yoksa sende mi şu bir s.... olamayan reel de ki klavyecilerden misin
Sosyal ağlarda paylaş

phebus said:

Aluriel said:

phebus said:

yafeshan said:

tahmini söylüyorum ki çok fazla online olduğumdan ve genelde 50.000 inide saat 8 civari oyun gördüğünden kardeş. bu kadar kıl ve uyuz biri olmak zorunda mısın yazdığn herşey de b ima var yoksa sende mi şu bir s.... olamayan reel de ki klavyecilerden misin

wow so mad, so sad

http://i.imgur.com/w1toL2e.gif
Sosyal ağlarda paylaş

phebus said:

Aluriel said:

phebus said:

yafeshan said:

sen boş adama benziyon benim söyledğimin aksini kanıtla bari boş laf yapcağına.

sen çok dolu adama benziyon kim doldurdu mittani mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...