Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 rahattan kastın 2v1 dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ziktirolup gittiler derken BLi kastediyorsan, CFC nin talebi ile CFC topraklarini korumak icin kuzeye gittiler biliyosun dimi. Bu arada rusrus n3 karsi cap kullanmaktan en az cekinen gruplardan biri. BLde oyle mesela. Daha 2 3 gun once beraber 4 tane n3 scapi patlattilar. Escalationdan korkan grup n3e karsi capital kullanmazdi. Genel olarak cekiniyolar diyebiliriz, oda allylarinin (CFC) escalationda yardim etmiceklerini bilmesinden kaynakli olabilir. Rusrus escalationdan korkuyo diye sucu onlara attin ya. Sikinti cfcden degil , ruslardan kaynakli diyerek. Peki goonbros neden cap kullanmiyo acaba? :) CFCde de sikinti var. Dogru gemiyi kullanmiyolar demek bu kadar zor mu ya. Mesela bizde de PL olmasa bu kadar rahat kullanamazdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 megetege said: CFCde de sikinti var. Dogru gemiyi kullanmiyolar demek bu kadar zor mu ya. Mesela bizde de PL olmasa bu kadar rahat kullanamazdik. Metecim. bak ne yazmısım sana alıntı yapayım: "Goonbros cap deploy etmiyor" said: az oku be adam yazdıklarımı =) tam olarak onu söylemeye calısıyorum. etmiyor adamlar etmiyor. goon lar da içine sıçtı buranın sonra BL i de alıp cıkıp gittiler. saol senden öğrendiğim(!) iyi oldu BL in neden gittiğini de =) Bu arada senin beni anlamaman beinm sentry setup ları neden sevmediğim ile ilgili, benim kendimi anlatamamamdan doğru kelimeyi bulamamamdan kaynaklanıyor. aga özeti "fuck drone assist" seveni var sevmeyeni var ben sentry setup ları cok OP buluyorum =) cok da sebebi var bidaha sayıyım 1. abi drone assist kafadan insta kill zaten. rakibi yok sadece bu setupta mevcut anında kitleyip insta damage. aslında sadece bunda demek yanlıs, tornado vs gibi bc lere de sensor booster takarsan olur ama, sentry doctrine lerdeki gibi olmaz. yani misal, ben nado ile hemen adam kitleyip undock da instapop yaparım amas adec ben, 30 kisiysek mesela, 30 kisi aynı anda kitleyip aynı anda vuramaz. relfex mevzusu o. ama drone assist öle değil. assistle fc ye, fc ceptor sb tengu vs gibi bişide, adamı kitlesin anında 250 kişinin sentry si 2 sn de klitleyip puf ettirsin. ha diceksinki aga ağlama sizde kullanın. ben niye nulli kullanıyo bizi öldürüyo ühü nün peşinde değilim, ki rzr da kullanıyor ishtar setup. ben drone assist setupları etik bulmuyorum. counte rı var metecim evet hemen diceksin tamam güzel hoş da, bunu aynı şekilde yapabildiğin başka doctrine yok. turnuvalarda da, büyük savaşlarda da bi yerden sonra aga drone asssist i yoketmenin / başetmenin en kolay yöntemi gene drone assist doctrine. Biz RZR FC froumda 5 kişi ağladık adamlara mal mısınız niye geçmiyoruz buna diye. 3 ay sonra anladılar he la evet diye. ha munin ler iş yapmıyor mu yapıyor. zealot da yapıyor. her gemi tipi bir şekilde iş yapıyor. ama carrier olsun cruiser olsun subcap / normal, sentry setup/drone assist dengesiz. eşit olmayan rekabet. 2 gündür arıyorum ishtar damage chart vardı biyerde karşılaştırmalı bulamadım. her gemi tipine omni li sentry drone lar deli gibi vurup track liyor. ama diğer gemi tipleri mermi tipleri silahlar öle değil. e bu dengesizlik bana sorarsan mete. sence değil cünkü counter ı var tamam. ha geliyim RUSRUS muhabbetlerine. CFC adam gibi doctrine kullanmıyor değil, seçimleri hep yanlıs. ben konusurken oyüzden cfc değil goonbros diyorum zira RZR biraz daha onlardan ayrı deployment da. ha biz de tabi ki muhtesem değiliz öle bi iddia da yok zaten. RUSRUS escalatione diyor kendisi, bizimle de cap kullanıyor. ama skype gruplarında leadership jabberda konustukları su adamlar goonlar gelince cekinir oldular, güvenmiyorlar cünkü. dediğin gibi, escalation durumunda goon gelmicek diyor. biz giricez mesela ki girdikde aynı bölgede, ama goon giricem diyip 2 kere girmedi. skye ta az kavgalar dönmedi. neyse. sonuçta, oostfront ne olur bilmem ama curse hala bnece oyundaki en eğlenceli yer. =) content bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Aluriel said: rahattan kastın 2v1 dimi :) yok ya. millet escalation olucak diye geriliyor biz koyarız o koymaz biz ele alırız vs vs diye. kimsede asırı değerli bisi olmazsa herkes all in deli deli savaşılır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Yahu hala slowcatlere karsi subcap cozumlerinin nasil ise yaramadigini anlatiyosunuz. Sorun slowlarin dpsi degil, subcaplerin dpsinin chaini kirmaya yetmemesi. E onunda cozumu basit, getir dread yada super parcala slowcatleri. Ben capleri subcaplerle counterlayamiyoruz donesine hala guluyorum. Zaten sikinti cozumun olmasi ama CFCnin cap isine girmek istememesi. Dread, super getirse N3de super getiricek, CFCnin isine gelmeyen durum bu, yoksa slowlarin tracki tanki vesaire hikaye. Razor super getirmesin ama :D Aeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Arkadaşlar, hala bir nullsec farm corp u arıyorum ben, bulursam dönecğim oyuna, pilotlarımda skiller kasılıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 RENTERLARA ÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 dys0n is recruiting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 loop said: Arkadaşlar, hala bir nullsec farm corp u arıyorum ben, bulursam dönecğim oyuna, pilotlarımda skiller kasılıyor hala. admin'imiz, darejedi ile temasa gec :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 SIKYAHONAW said: dys0n is recruiting. asdfsada hala mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 loop said: Arkadaşlar, hala bir nullsec farm corp u arıyorum ben, bulursam dönecğim oyuna, pilotlarımda skiller kasılıyor hala. oyun içinden Bobbit1 veya Niblet666'ya mesaj atabilirsin farmer corp için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bizimkiler sadece dreadle farm yapmaya izin veriyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 farketmez.. dread herneyse :) amacım oyunun ucundan tutunmak, üretim yapmak. daha çok zaman ayırdığımda ise, pvp ye akmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Yine taşınıyoruz ya, göçebe legion. Akşam belli olacak nereye gittiğimiz bakalım. Fountain derlerse üstümü başımı yırtıcam artık asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 eve dönüyoruz venale, burada pek birşey kalmadı, eğer olursa geri gelicez ,şimdilik; new mission objectives *take mto *deploy mto *hit drone region and renters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 KaRa_DaVuT said: megetege said: CFCde de sikinti var. Dogru gemiyi kullanmiyolar demek bu kadar zor mu ya. Mesela bizde de PL olmasa bu kadar rahat kullanamazdik. Metecim. bak ne yazmısım sana alıntı yapayım: "Goonbros cap deploy etmiyor" said: az oku be adam yazdıklarımı =) tam olarak onu söylemeye calısıyorum. etmiyor adamlar etmiyor. goon lar da içine sıçtı buranın sonra BL i de alıp cıkıp gittiler. saol senden öğrendiğim(!) iyi oldu BL in neden gittiğini de =) Onceki postuna "cfc de sikinti yok ruslarda var" yazarak baslamasaydin sorun yoktu zaten. Sorun hala cfcyi aklama ve sucu baskasina atma cabanin agir basmasi. Goon cap deploy etmiyor dedigin goon=cfc zaten. Cfc cap deploy etmiyor cfc dogru gemiyle gelmiyor ve sikinti ruslarda degi cfc de. Bu kadar. Cfc de ki bi allinacein donem donem kendi basina bir seyler yapmasi onu cfc ye mal etmez, o yapan allaince mal eder. Cfcnin guclu oldugu yonler var. Olmasa oyunun en guclu koalisyonlarindan biri olmazdi. Ama iyi oldugu yerde iyi diyebiliosak kotu oldugu yerde de kotu diyebilmeliyiiz. Blinde neden gittigini biliyon madem, neden sovuosan adamlara. Cfcnin beceremedigini yapmaya gittiler. Keyiflerinden gittiler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Simdi oyunun mekanikleri ile ilgili kismina gelelim. Sen savundugun seyleri yazarken cok samimi olabilirsin. Ama orda soyle bir sikinti var. Su an oyunda dediklerini savunan tek grup n3 e karsi savasan grup. Ve bu fikirler n3 e karsi savasilmaya baslandiginda ortaya cikti. Drone asist olayini ben daha oyuna yeni basladigimda PF orvolle kapiyi kamplarken yapiyoduk. 4 5 domi, tum sentrylrr ceptorde gelen insta :) bu yeni bir ozellik degil yani. Yilardir var drone asist. Ne zaman op olduguna karar verildi, n3 cfc ye karsi kullaninca. Drone setup fleetlerin kullanilmasi. Nullinin gila gleeti vardi, cokta kullandilar kimse bir sey demedi. Dronelara buff geldi, bir cok allaince kullanmaya basladi. Drone ishtar gila fleetleri havada ucusuodu. Yine herkez kullandi kimse op demedi. Ne zaman dendi, n3 cfc ye karsi kullanmaya basladiginda. Slowcatlerde bi 2 senedir falan oyunda. Oyunun oyunculrin degisikligine gore kendi capinda degisiklere ugradi bu surede. Ve cogu allaince tarafindan kullanildi. Venalde ble karsi kullanildi mesela cfc tarafindan. Ama kimse op nrfleyin falan demedi. Ne zaman dendi, n3 cfc ye karsi kullanmaya basladiginda. O yuzden cfc den biri yukarida yazan ozellikler op nerf etik degil dediginde insalara senin tabirinle "tearz" olarak geliyo ve kaale almiyolar. Ben yinede kaale alip aciklamaya calistim onceki yazilarmda, neden op degil, op ne demek vesaire. Demek istedigimi anlatabildim isallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 CFC bunu her savasta yapmaya calisiyor. Rakibinin kullandigi yontemleri nerfletmeye calisiyor. Bu zamandaki savaslarda da aynisini yapmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Kuguda sayfalar dolusu nerf muhabbetleri, en24 olsun themittani olsun gudumlu nerf yazilari hep belli bir amaca yonelik. Oyunun iyilesmesine degil, tamamen bir tarafin cikarlarina yonelik cabalar. Basarili olur mu bilemem, nede olsa oldukca buyuk bir takipci blobuna sahipler. CCP nezdinden sozleri geciyor, daha onceki yillarda bu tip kampanyalari basariya ulastirdiklarini gorduk. Durum su ki, bunlari nerflettikden sonra karsilarina blob ile yenemedikleri baska bir sey ciktiginda ona da aynisini yapacaklar. Yok efendim yillardir oyunda olan bir ozellikmis falan dinlemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 slowcatlere laf edip celestis gibi sacmaliga hic bisey soylememek efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 niye la celestis cok kullanıslı noob friedly bi gemi. ne yaptı sana kızdın bukadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bana bişey yaptığından değil ya sadece op olduğu için söyledim onu. emin ol cfc her istediğinde full fleet celestis getiremiyor olsa onun için de ağlarlardı aynı archonlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yakında omegafleet niye işlemiyor diye bi topic acılırsa mittani.com da "dreads are so nerfed" diye sasırma =D ,so drama, many tears, much cry... v0v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ne çekti be co2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi mükemmel ya mittani bak bak warupdatede ne diyor said: Meanwhile, in Vale, the EMP attack against GENTS has been stopped entirely by GENTS, Circle of Two and European Goonnion. Yeah, right. We will all just pretend that we didn't see BL deploying to Obe. It is just a little, tiny, unimportant minord etail which totally had no effect :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 aslında var ya, biz yoğuuuz, yoğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar