megetege Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Dogru yerlerde varda aciklarim aksam kastettigim yanlis yerlerini. Bide savasin donum noktasi BL oldu. Test in nooblugu bizim iletisim eksikligimiz falan hikaye yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Oyunu bıraktım kafam rahat. Ohhh be. emeklilik ne güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 "Kara Davut" said: İlk önce Fountain e TEST için geldi CFC...Fakat N3 ve PL çok fazla savaşmaya yanaşmadı çünkü TEST ile mavi değillerdi, ve AT zamanıydı.. Bi kere CFC den önce fountaine gelen N3 (NC. daha önce geldi). N3 testle kapıstı baya bi süre. Amaç pvp olsun. O zamanlar test baya kalabalık sayı çıkartıyo ve eğlenceli ouyodu savaslar. Hatta bunu gördükten sonra CFC geldi hemde n3le beraber bir şeyler yapmaya. sürekli bir mavi standing tabi ki olmadı ama testin timerlarında N3 ve CFC bi arada testle savastı. Ta ki CFC işi öylesine pvp den çıkartıp sov almaya gidiorz dedi biz testin yanına geçtik ve bayada savaşlar oldu. Ayrıca AT var diye sadece PL geri planda tuttu kendini, n3 pek ATyi takmıyordu. Fountain düşüceği belli oldugu zaman herkez terketti bölgeyi ve delveye çekildi. Ayrıca testle de mavi idik bu savaslar olurken. "Kara Davut" said: Sonra CFC DELVE ye Test i bitirmeye geldiğinde, N3 ve PL yardım etmedi çünkü TEST'in evac fleet lerini patlatıp lootlamakla meşgullerdi... Zaten fountain düşünce test baya bi karısık durumdaydı. Delvede bir kaç savasta oldu N3ün içinde oldugu. Ama sürekli testten birileri soyuluyo, lider tayfasından birileri allyı terkediyordu. Zaten testin cok sağlam sayı çıkardıgı sürecte CFC nin tam sayısıyla başa çıkamayan bir topluluk testin hiç bir şey yapamadıgı sürecte hiç savasamazdı. Bir kaç kez savasıldı daha bir cacık olmayacagı ortaya çıkınca, testinde kendi sistemleri için bile savunma gayreti içinde olmadıgını farkedince bizde yuvamıza döndük. Test evac fleetlerini patlatıp lootlamak kısmını ise hiç anlamadım meselea. Belki her şey bittikten sonra bi 2 kişi böyle bir olaya kalışmıs olsa bile bunu savasa katılmamaya sebep göstermek çok saçma. Bu arada hani yukarda yazdıklarım işin çok özet kısmı. Bi yandan soların drone bölgesinde ki sistemlerimize saldırması, BLin kuzeyde CFCyi rahatsız ederken goonun para vermesi karsılıgı n3 e karsı olması, bizim allydan birinin lider grubuna kızıp bütün renter sovlarını düşürüp 2-3 regionı savunmasız bırakması falan filan gibi detaylarda savası etkileyen olaylar arasında ama şimdilk benden bu kadar. Hoşcakalın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 neticede sana demek istediğim olay şu: n3+pl+TEST az birlikte olsaydı dişini sıkıp iletişimi kuvvetlendirip, bugun cfc bukadar kuvvetlenmez, n3 + pl de curse deki bugünki duruma düşmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Savasın kaybedilme sebebi n3+pl+testin dişini sıkıp iletişimi kuvvetlendirip birlikte olmaması değil, çünkü zaten öylede yaptılar. Savasın başlarında bizim tarafın ağır bi üstünlüğü vardı zaten. Daha sonra CFC 2 yerde birde savasırken (güneyde bizle kuzeyde BL ile) bi anda 2 yerde birde savasan grup biz olduk (güneyde sizle drone bölgesinde ruslarla). CFC de bi iki büyük savas kazandıktan sonra baya bir moral toparlayıp aşırı kalabalık fleetler toparlamaya başladı ve olay kapandı. 0.0 blok savaş sonuçlarını 1-2 sebebe indirgeyemeyiz. Görünürde ve arka planda gerçekleşen çok şey vardır her zaman. Fountain savasında da bu böyleydi ilerdeki savaşlarda da böyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 tamam da anlamıyorsun benim demek istediğimi. Çok kritik bir iki olay savaşın gidişatını değiştirdi, bilassa BL olayı sizi baya bi köşeye sıkıştırdı. Ama şöyle düşün, Bir koalisyon düşün, PL, N3 , TEST. Bunların iletişiminin ve birlikte çalışmasının CFC ninki gibi olduğunu düşün, birlikte fleet kurup birlikte aynı yada benzer, birbirini supportlayan filolarla setuplarla hareket ettiğini düşün, iletişiminin güçlü olduğunu, aynı mumble da olduğunu ve ana amaçlarının birlikte hareket edip FOUNTAIN de mesela CFC yi herne pahasına olursa olsun çıkarmak olduğunu düşün. Bunu yapabilirdi o dönemde N3 de PL de TEST de, ama yapmayı seçmediler. Başka dış sebepler, BL in size dalması, PL in Alliance Tournament la ugraşması, TEST in de dedication unun zayıf olması failcascade e itti FOUNTAIN savaşını. Sana söylemek istediğim şey bu. Bunları söylemekteki amacım, CFC pro N3 çol noob bıdı bıdı değil, Amacım CFC çok kolay aslında zayıflatılabilirdi o dönemde. Ortak bi amaçta buluşamadı ama karşı güçler. Siz çekilmeseydiniz, PL de sallasaydı turnuvayı bu seferlik, TEST belki daha az failcascade olurdu, yada moral bulurdu. Savaşı kaybetmezdiniz, her fleet de slowcat bloblasanız zaten, CFC escalation konusunda sıkıntılı, bir iki zaten sıçardı, BL de CAP savaşlarını görünce, mutlaka sizin ordan geri çekilirdi geri fountain e gelirdi belki. Ama uzun vadede savaş stagnation a girerdi, CFC geri çekilirdi sana diyim, ve büyük bir ekonomik sıkıntıya girerdi. En kötü ihtimalde BL sizin sovları alsa bile, size TEST delve yi mesela verirdi siz onları koruduğunuz için. Siz sonra CURSE e yürüyüp yarım kalan işleri bitirir, belki de winter war ı curse de değil, siz Drone Region da kaybettiğiniz svoları geri almaya çalıştığınız için orda yapardık. Benim düşüncem bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Zaten savasın başında o iletişimler birbirini supportlyan fleetler falan mevcuttu. Ayrıca kendi sovlarımızı savunmayıp kaybedip daha sonra alırız gibi bir şey söz konusu olamazdı. Bugün siz güneyde savasırken biri goonların ana sistemlerine saldırsa sanıyormusun goonlar sallayın komple regionu alsınlar, biz sonra geri alırız diyeceğini. Ki drone bölgesinde renter krallığı kurdu bizimkiler, oyunda da en iyi para onda suan. Testi savunmak için (1 sene önce bize saldıran alliamce bu arada) daha yeni aldıgımız ve düzen oturttugumuz bölgeleri mi savunsuz bıraksaydık. Yaptıgın hata CFC toplulugunu N3 PL Test ile kıyaslamak. Ayrıca savas uzasaydı CFC ekonomik sıkıntıya girerdi demende yanlış. Ben ekonomik sıkıntıya girerim CFC girmez :) Ki daha oyunda parası olmadıgı için blok savas kaybeden bir örnek yok. O savasta yapılabilecek her şey yapıldı. Senin yapılmadığını düşündüğün şeylerde yapıldı. Savası etkileyen çok sey vardı onlarıda mittani güzel kullandı. Bu kadar yani. Babaanemin bişeyi olsaydı dedem olurdu misali şöyle yapılsaydı savasın rengi değişirdi gibi şeyler farazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Dün gene deli gibi gemi patlamış asd kaçırdık. Bizimkiler 50 dread kaybetmiş karşı taraf 1 titan, 2 supers, 13 archon. Totalde 350b isk yine havaya karışmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hahahahhaha dün aksam sattigim titani vurmuslar hahahahha killmail hikayesi eve-forum, satis ilani :p herif mal gibi patlamis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 nasıl yakalanmış mal herif. plan yapmamışlar mı titanın sıçraması için_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Coward's Agreement sota https://soundcloud.com/kinkouin/sota-12-8 didn't want that station anyway lelel abi işin komiği istemiyorduk zaten transfer ediverirdik sorsalardı vs diyor ama CTA CTA diye pingler uçuşuyordu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şu plex for good olayı ile filipinlere yardım için 190k toplanmış http://cdn1.eveonline.com/www/newssystem/media/65564/1/DEV_BLOG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://themittani.com/news/gsf-ceo-update-omegafleet-rising-0 gsf ceo update inanılmaz komik yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Adam slowcat ile kafayı bozmuş (CFC nin hepsi gibi) ama bundan 1-2 sene önce üyelerine herkez carrier çalışsın, parası olmayanlara biz vericez carrierını diyen sanki o değildi. Hatta Fountain savası başlamadan BL ve Pizzayı sadece slowcat fleetiyle venalde istasyonda kamplayanda onlar değildi sanki :) Kendileri kullanınca sorun yok, başkaları kullanınca "ama hep slowcat kullanıyolar :'(" Adam üyelerini salak yerine koyuya başka bişi değil. İleride ne olur bilememde, kazanırmıyız kaybedermiyiz, şimdilik savaş başlayalı 1 ay oldu ve bu sürede hiç bir şey başaramadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi tek tak saldı cfc petlerini gördük hallerini asdfas. gents kuyruğunu kıstırıp kaçtı. fa ve fcon zaten dillere destan. bi co2 biraz iş yapar aralarında gerisi patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yo mittens! here, have some cheese to go with your whine bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Aluriel said: abi tek tak saldı cfc petlerini gördük hallerini asdfas. gents kuyruğunu kıstırıp kaçtı. fa ve fcon zaten dillere destan. bi co2 biraz iş yapar aralarında gerisi patates. aynen katılıyorum CFC nin petleri bir nane değil. Li3 federation ın sistemlerinde SB ile dolanıyorum herifler direkt istasyona kaçıyorlar. herifler bir de bizi fleetlere katılmıyorsunuz yok rat yapmıyorsunuz diye alliance dan çıkardılar. şerefsiz soruyor mu hiç fountain e geldiğimizden beri corp 6 milyarlık gemi kaybetti elime taş alıp mı NPC patlatacam. ama kafaya koydum bunların kafaya bir bomba atmadan buralardan gitmeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 DERT3 said: Aluriel said: abi tek tak saldı cfc petlerini gördük hallerini asdfas. gents kuyruğunu kıstırıp kaçtı. fa ve fcon zaten dillere destan. bi co2 biraz iş yapar aralarında gerisi patates. aynen katılıyorum CFC nin petleri bir nane değil. Li3 federation ın sistemlerinde SB ile dolanıyorum herifler direkt istasyona kaçıyorlar. herifler bir de bizi fleetlere katılmıyorsunuz yok rat yapmıyorsunuz diye alliance dan çıkardılar. şerefsiz soruyor mu hiç fountain e geldiğimizden beri corp 6 milyarlık gemi kaybetti elime taş alıp mı NPC patlatacam. ama kafaya koydum bunların kafaya bir bomba atmadan buralardan gitmeyecem. abi iyi de sisteme neut girince rat yapan adamın posa yada istasyona kaçması gayet normal bişey ki. diğer muhabbeti tam bilmiyorum neydi corpunuzun durumu vs ama renter olmayan bi corptan pvp fleetlerine belli bi seviyenin üzerinde katılım beklemek gayet normal. benim ilk postta anlatmak istediklerim baya farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Dun gece baslayip saatlerle devam eden tidi yogun savasin bilancosu nihai hesapta 26 dread e karsilik 19 slowcat olmus. Arada patlayan bol miktarda dictor ve tengu da bulunmaktaymis. Mismismis disinda elimden bisey gelmiyor, cok gec saatti kapisma. Oldukca da eglenceli(!) gecmis diyolar. Dread blob vs slowcat blob kapismalari daha cok gorucez sanirim. yada belki goremeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 gece 3 gibi başlayıp sabah 8 de biter yine ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Şu savaş bitse de gitsek başka diyarlara :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yafeshan said: Dun gece baslayip saatlerle devam eden tidi yogun savasin bilancosu nihai hesapta 26 dread e karsilik 19 slowcat olmus. Arada patlayan bol miktarda dictor ve tengu da bulunmaktaymis. Mismismis disinda elimden bisey gelmiyor, cok gec saatti kapisma. Oldukca da eglenceli(!) gecmis diyolar. Dün başından sonuna kadar bu savaştaydım. Hem eğlenceli bi o kadarda sıkıcı (Tidi sağolsun) bi savaştı. Tam bizim titanlar gelmeden saniyeler önce volleylenmesem tadından yenmezdi de neyse. Birde kaç senedir oynuyorum, ilk capital lossumu dün aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ALREADY REPLACED!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Nerden bildin? :)) https://lh5.googleusercontent.com/tt1jSGG1O8KXGxPAxlnHevhYRj4zySfFpX_q5Ck_qGiG24FzBQ5fP5enIauMv3Qgb9DjoVHw9Jw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar