forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 cinsiyet mi değiştrdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 işine geldiği gibi kullan faydasını göreceksin. ben birinci ismimi kardeşim, diğerini de kendim gibi tanıtmışlığım var birisine. baya da işime yaramıştı dfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 alevi kız arkadaşım oldu ya lan başlığı açtığım sırada tanışmıyorduk bile çok dile getirdim heralde eheh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ren said: ... hafiften yabancilarla da ikinci ismimle is yapmaya basladim, evrak hazirlarken ambiguous bir ismim olsun istiyorum, ailem bile ilk ismimi duyunca o ne lan oyle cagiran mi var diyor desem olur mu yoksa bsg mi cekerler, cok katilar mi o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bende de 2 isim var nüfus cüzdanında ayrı, kredi kartlarında sınavlara girerken filan bitişik yazıyordu.çözemedim daha ayrı mı bitişik mi ismim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Fly said: Ren said: ... hafiften yabancilarla da ikinci ismimle is yapmaya basladim, evrak hazirlarken ambiguous bir ismim olsun istiyorum, ailem bile ilk ismimi duyunca o ne lan oyle cagiran mi var diyor desem olur mu yoksa bsg mi cekerler, cok katilar mi o konuda abi ne zahmet ettin tribi var. Sanirsin annesine soyleyip zorla ekmek aldirtmissin. Ben kosturdum lan kabul edilmistir diyiverceksin halbuki, isim benim hak benim. Benim adim oss kagidina sigmamisti ama o tribi yine yedim. Bunun icin isim mi degisir dediler. Cok buyuk ihtimalle yabanci 2. isme bsg yersin. Seker gibi hakim bulursan onar. Bence adini direk degistir. Flyos diyip yunana kaktirmak istiyorum dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yok ikinci ismim turkce zaten de nereli oldugumu belli etmiyor sadece, ilkini gorenin a arabic sanmistim ben hic benzemiyorsun muhabbetine girmeden isime gucume bakmak istiyorum tripten sonra siliyorlarsa sorun degil ya, yurtdisinda cok alay ettiler diye uydururum ona da rapor istemezler herhalde artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 selim güzel isim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 @fly kabul edebilirler, davaci olarak nufus mudurlugu oluyor karsinda ama temsilen birini gonderiyorlar. Counter yapip saldirmiyor sana dinliyor arada evet falan diyor. Hakimde bitiyor olay. Madem mutsuzsun o kadar gelmissin diyip kendince karar veriyor. Ergen tipi isteklerle gelmedigin surece(justin olsun, emre bieber olsun vs), istediklerin yasamini bir sekilde kolaylastiriyorsa yöpmöm bön diye atar yemezsin. yalniz arapca falan deme adlarinin kelime anlamini bil de git. Kullanmak istemedigin kullanmak istediginden daha olumlu diye ulti yedim ben son anda base'e kactim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar