Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.ismi sildirme

yav

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Fly said:

Ren said:
...

hafiften yabancilarla da ikinci ismimle is yapmaya basladim, evrak hazirlarken ambiguous bir ismim olsun istiyorum,
ailem bile ilk ismimi duyunca o ne lan oyle cagiran mi var diyor desem

olur mu yoksa bsg mi cekerler, cok katilar mi o konuda

abi ne zahmet ettin tribi var. Sanirsin annesine soyleyip zorla ekmek aldirtmissin. Ben kosturdum lan kabul edilmistir diyiverceksin halbuki, isim benim hak benim.

Benim adim oss kagidina sigmamisti ama o tribi yine yedim. Bunun icin isim mi degisir dediler.

Cok buyuk ihtimalle yabanci 2. isme bsg yersin. Seker gibi hakim bulursan onar.

Bence adini direk degistir. Flyos diyip yunana kaktirmak istiyorum dersin.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ikinci ismim turkce zaten de nereli oldugumu belli etmiyor sadece, ilkini gorenin a arabic sanmistim ben hic benzemiyorsun muhabbetine girmeden isime gucume bakmak istiyorum

tripten sonra siliyorlarsa sorun degil ya, yurtdisinda cok alay ettiler diye uydururum

ona da rapor istemezler herhalde artik
Sosyal ağlarda paylaş

@fly kabul edebilirler, davaci olarak nufus mudurlugu oluyor karsinda ama temsilen birini gonderiyorlar. Counter yapip saldirmiyor sana dinliyor arada evet falan diyor.

Hakimde bitiyor olay. Madem mutsuzsun o kadar gelmissin diyip kendince karar veriyor. Ergen tipi isteklerle gelmedigin surece(justin olsun, emre bieber olsun vs), istediklerin yasamini bir sekilde kolaylastiriyorsa yöpmöm bön diye atar yemezsin.

yalniz arapca falan deme adlarinin kelime anlamini bil de git. Kullanmak istemedigin kullanmak istediginden daha olumlu diye ulti yedim ben son anda base'e kactim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...