luzax- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 siteden siteteye link link kendimi kaybetmiştim şu koca siber alemde demir atma vakti gelmiş anlaşılan. bütün patilere selam olsun bende bi patiyim artık:)[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 onceden nerdeydin bilemem ama artık paticik.com'dasin ona gore. Hosgeldin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla
Slat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Touch of death is never gentle... Alıntıla
Tret Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Selam kuzen hosgeldın sende :P[signature][hline]Gulu seven dikenine katlanir,kaktus sevenin vay haline Alıntıla
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hoşgelidn[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.