Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

panpikler bana ielts kursu lazım angarada

senko

Öne çıkan mesajlar

biraz bakındım da zibilyon tane kurs var yaf
bunlardan hangileri iyidir kötüdür bilemedim.
belli başlıları daha kurumsal gibi gözüküyor ama tam güvenemedim hiçbirine.

sizin tavsiye edebileceğiniz var mı ankara da
böyle ümitköy civarlarında olursa tadından yenmez.

bi de şöyle bir problem var bende, benim ingilizce olması gerektiğinden daha kötü, yani direk ielts sınavına hazırlık tadında bişiye girersem patlarım muhtelen. hani bundan önce bi upgrade alabileceğim bir program yapar mı bu kursçu abiler, o tür opsiyonları olabiliyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

ielts gramerden cok ingilizceyi aşinalığı kullanabilme yeteneğini ölçen bir sınav. duyduğunu, okuduğunu anlayabilme düzgün cevap verebilme gibi yetenekleri ölçüyor esasen.

bu tarz yeteneklerin herhangi bir formülle ya da bir kursla edinilebilmesi zor. bir kuruma girip bir sürü anlamsız bilgi arasından kaybolmaktansa, direk ielts için hazırlık eğitimi veren yabancı hocalar oluyor. en azından izmirde herkes bu şekilde hallediyor ielts sınavını.

bu yüzden sınava girmeden önce mümkün mertebe ingilizce diziler filmler - tercihen ingilizce altyazılı- ingilizce makaleler - wikipedia veya ingilizce yayın yapan haber kanalları olabilir- izlemek, okumak, dinlemek, bir de bunun yanına yabancı bir hocadan alınacak 5 6 dersle ciddi bir aşama kaydedilebilir.

kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...