senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 biraz bakındım da zibilyon tane kurs var yaf bunlardan hangileri iyidir kötüdür bilemedim. belli başlıları daha kurumsal gibi gözüküyor ama tam güvenemedim hiçbirine. sizin tavsiye edebileceğiniz var mı ankara da böyle ümitköy civarlarında olursa tadından yenmez. bi de şöyle bir problem var bende, benim ingilizce olması gerektiğinden daha kötü, yani direk ielts sınavına hazırlık tadında bişiye girersem patlarım muhtelen. hani bundan önce bi upgrade alabileceğim bir program yapar mı bu kursçu abiler, o tür opsiyonları olabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ielts gramerden cok ingilizceyi aşinalığı kullanabilme yeteneğini ölçen bir sınav. duyduğunu, okuduğunu anlayabilme düzgün cevap verebilme gibi yetenekleri ölçüyor esasen. bu tarz yeteneklerin herhangi bir formülle ya da bir kursla edinilebilmesi zor. bir kuruma girip bir sürü anlamsız bilgi arasından kaybolmaktansa, direk ielts için hazırlık eğitimi veren yabancı hocalar oluyor. en azından izmirde herkes bu şekilde hallediyor ielts sınavını. bu yüzden sınava girmeden önce mümkün mertebe ingilizce diziler filmler - tercihen ingilizce altyazılı- ingilizce makaleler - wikipedia veya ingilizce yayın yapan haber kanalları olabilir- izlemek, okumak, dinlemek, bir de bunun yanına yabancı bir hocadan alınacak 5 6 dersle ciddi bir aşama kaydedilebilir. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hocam o aşinalık yok işte bende problemim orda :) hani o aşinalığı hangi taktikler bana hızlıca kazandırabilir onu öğrenmem gerekli, bunu da sistemli şekilde kurslar yapabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 panpik ne abi. etmesin kimse yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 altyazısız dublajsız film izlemek işe yarıyo baya 15 dakka falan geçince alışıyosun sevdiğin filmleri falan arada dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ankara'da yaşayıp da panpik gibi kelimeleri kullanan mı varmış diye girdim senkoymuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ankara adami ne hale getirdi. panpik caiz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 active english diye bi yer buldum la ümitköyde, nasıl bura bileniniz var mı? berlitz var bi de ünlüymüş bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yardım yok beyler etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 la bebe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar