Dj_KaaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 evet.... merhaba arkadaslar internette surf yaparken rastladım bu siteye ve çok begendim ve tabi sizleride... deli dolu gençlik vay beah çok begendim... hepinize merhabalar...[signature][hline] Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Dj_KaaN, 24 Kasım 2004 00:33 tarihinde demiş ki: evet.... merhaba arkadaslar internette surf yaparken rastladım bu siteye ve çok begendim ve tabi sizleride... deli dolu gençlik vay beah çok begendim... hepinize merhabalar... Merhaba hoşgeldin. Umarız bizde seni beğeniriz. ;) Forum hakkında bilgiye faq'dan ve bölümlerdeki stickylerden öğrenebilirsin. iyi seyirler..[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Merhabalar Hoşgeldin[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Alıntıla
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 merhaba yerinde duramayan genclik[signature][hline]silverhelm.trio Alıntıla
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 hoşgeldin..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Alıntıla
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Aramıza hoşgeldin[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hosgeldın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hoşgelidn[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hosgeldin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.