Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Android/googleplay e konulamıyor mesela, bunun apple kısmı ne alemde şu an tr developer hesabıyla koyulabiliyor mu var mı türk developer hesabı olup da şu an paralı uygulaması olan pazarda? İki tane bu işin içindeki adamdan "evet koyabiliyorsun" cevabı geldi sorunun cevabı bulunmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Ohoo, sayısız. En çok satan iOS oyunlarından biri olan iSlash Türk oyunu mesela, adamlar 3 yıldır onun ekmeğini yiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ben konulamıyor diye biliyorum. ama free koyupta çok kazanma şansın var reklam vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Direk ona bakarak net yorum yapmayalım ama şöyle birşey var ben Türk olup Mehmet ismiyle Almanya developer hesabı açıp(orada bi banka bilgisi vererek vs.) yükleyebilirim. Yani bu TR firma/isimli yayıncılarda normal tr hesabı mı var yoksa yurtıdşından mı hesap açıyorlar :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Sayısız Türk uygulaması var, hepsi mi yurtdışından adam bulup yaptırıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Developer hesabı açmak free olsa denerim de 100$ yıllık, öyle çat açıp 100 dolarımız yalan olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Valla iKuran diye bi uygulama var, onu yapan eleman arkadaşım, yurtdışından bi şeyler ayarlamayla uğraştığını hiç sanmıyorum, 1-2 ay önce 2 arkadaş da oyun falan çıkardılar, hatta Android'e de çıkarmak istiyolardı ama o gerçekten İngiltere'de hesap istediği için vazgeçtiler falan. 100 dolar bi şey diil ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kaç 100$ lar kazanıcaksın öyle düşün :) bende yazın koyucam store a bişeyler bakalım öğreniriz illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ya zaten kaç 100$lar kazanıcağımı bildiğimden vericem :P de veriyorsak gerçekten kazanabilcek bi developer hesabı açabiliyoruz mu bilelim :D olmuyorsa da ona göre yurtdışı trickli hesap açalım diye soruyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
9 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konulabilir, herhangi hiç bir standart dışı birşey yapmana gerek yok. Sadece 100 dolarlık developer account'u alıcaksın, türkiyedeki bankalarıda paranın yatırılmasını istediğin hesap olarak verebiliyorsun. ( Benim paralı uygulamam var ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar