aQuelleris Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Beyler bağyanlar, yakın bir arkadaşım laptop almak için kasasını satıyor zaten vakti de gelmişti.. Yalnız bu sistem kaça gider ne olur pek emin olamadım sizlere sorayım dedim. Kasa: Cooler Master RC690 Ana kart: Gigabyte Ekran Kartı: Power Color HD3870 Ram: Kingston 2*2 GB 1066Mhz Birtek işlemciden tam emin değiliz Q9xxx serisi bir işlemci ama. Onunda fanını sökersem bugün yarın belli olucak. Bu sistem ne kadar eder? Talibi çıkarsa burdan da verebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 250 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bunun için pazar alanı var, orada satmayı denersen şansın daha yüksek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 benden bir malbuş demeyi çok isterdim ama sigara kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar