Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 İstanbul avrupa yakasında , güvenilir toner dolumu yapan dükkan aranmaktadır. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Kendin doldurman icin set var bu arada, az cok ugrasirim diosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Şirket için lazım ,tek cihaz degil farklı 3-5 model var. Hepsine dolum yapabiliyormuyuz tek bir set ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bence firmaya doldurt. kendin doldurman eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 o tozla uğraşılmaz, bir firmayla anlaş onlar doldursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 onun üzerindeki devreyi değiştiriyolar bide.yoksa doldursanda alet görmüyo elle dolmuş toneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Toneri by pass eden dolum aletlerinden bahsediyodum ben. Ama amele bi goruntu oluyo tabi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Toneri kendin doldurunca 3 gun siyah balgam/sumuk cikariyosun. 3 lira fark icin pic etmeyin cigerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Valla sunu aldim esh'i dinleyip bakalim drneyip gorucez. . http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/oki-b430-440-420-410-dolum-toner-tozu-5-dolum-85540773 Vaperon bi tonerci ismi verdi ama uzakti bize ,mecidiyekoy'de. Bende yukaridaki tozu aldim cip mip sikintisi olmaz diye dusundum cunku lazer yazicinin murekkeb haznesi farkli drum'indan bagimsiz olarak takip cikarilabiliyor. Murekkep haZnesinin ustunde de cip fln yok bi kapak var acip doldurabiliyorsun. ( oki 401bn ) Baska tonercilere de sordum asagi yukari 80tl dedi hepsi . Mono lazer icin biraz fazla geldi bana o yuzden toz aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar