Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaçııın Paladin!!!!

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Bu patchden önceydi oyun ilk çıktığında durum vahimdi. Betadakiler oyundaki durumu anlatmak için bu tarz bir olaya gitmişlerdi . Yinede o dönem için bile abartı bu karikatür neyski bu durum şu an düzeldi hordeda artık questler var taraflar arasında bir eşitlik sağlandı yani . Yinede ayırt edici classlar Shaman & Paladin daha bir üstün diğerlerine göre .
Sosyal ağlarda paylaş

çekemiyolar alliance'ları işte belli.. aslında genelde az olan ve zor olan tarafta oynamak isteyen biriyimdir. ama horde için geçerli olamayacak ne yazik ki bu. sevmiyorum orc vs olmak.

horde toprakları içimi kararttı valla. özellikle o orgrimmar mıdır nedir, aman diim. nerde stormwind'in cıvıldayan kuşları vs.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 01 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
Ayagındakı sey bı zerlıng tanımadıysanız ayıp, ve evet cele gelıyor

taninacak hali kalmamışki
normal şartlarda bir zergling bir insanla aynı boydadır vs

[Bu mesaj baaluo tarafından 01 Aralık 2004 08:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 01 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
çekemiyolar alliance'ları işte belli.. aslında genelde az olan ve zor olan tarafta oynamak isteyen biriyimdir. ama horde için geçerli olamayacak ne yazik ki bu. sevmiyorum orc vs olmak.

horde toprakları içimi kararttı valla. özellikle o orgrimmar mıdır nedir, aman diim. nerde stormwind'in cıvıldayan kuşları vs.

sana katılıyorum.horde olmamamın en onemli etmeni mekanları.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 01 Aralık 2004 15:53 tarihinde demiş ki:
said:
Mirage, 01 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki:

horde toprakları içimi kararttı valla. özellikle o orgrimmar mıdır nedir, aman diim. nerde stormwind'in cıvıldayan kuşları vs.

sana katılıyorum.horde olmamamın en onemli etmeni mekanları.

+5 : )[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...