Diomedes Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 herkese slm arkada$lar.$u balonu hiç sewmedim ya ;) patlatıwersin biri:P uzun süredir izliorum burayı cok hosuma gitti üe oldum bende :D inanmayanalra knaıt Birazdan c/p em gelcek :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 sen çok fazla şey biliyorsun...sana c/p yok.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sla Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ahahha ho$geldin ;) acı ardeth abisi yapistir c/p sini :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hosgeldın[signature][hline]Pazartesiden sonra askerim.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hoş geldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 slm..[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hos geldinn![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 slmlar[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 eaehahe 2 kere yazmanın manası nedir? oehh Welcome to the jangıl[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 çaktı c/p i işte :) hoşgeldin...[signature][hline]Let's blitz..! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 vaay kimleri görüyoruz buralarda hos geldin.. hos geldin.. :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MatthiasDaerthe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hojgeldin sheler :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 selam gencler bende new user olarak aranıza katılma cabası ıcersındeyım ben beray haydın gorusuruzz !! hörmetler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ho$geldin.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hoşbulduk arkada$lar :P c/p için t$kler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ho$geldin.[signature][hline]deviL|may|Cry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ho$bulduk[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hosgeldin.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hoşbulduk neronn ama ben bu konuyu acalı epeeeyy bi oluor yane sölimde bak balonumda yok :)[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hoj qeldin hoja..[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hojbulduk[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ho$buşlduq[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI KIRMIZI ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "GALATASARAYLIYDI" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ahanda sana hosgeldin dememisim cık cık ne ayp etmisim. Hosgeldin.....[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hoşgeldiniz...[signature][hline]Artemis Amakiir-Legendary Mage Diesel-Legendary Tailor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.