Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bütün avrupaya hakim oldu. ein reich ein führer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 incdarkness said: Ninja said: incdarkness said: noyzura seninle black magic takilalim ruhlari kolemiz yapalim dunyanin hakimi olalim once kendinizin hakimi olmakla baslayin hitler kendine hakim olabildimi? dedigim anlasilmadi ise belirtecek birsey kalmamis demektir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bruo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Yapmıyorum lan tahlil mahlil hepiniz ayrı manyaksınız dramınız bitmiyo. Ama şuna dayanamadım Fistan said: forgiveun kankasi kimdi ya dotada unuttum cok sakirtdi zaten özcan sen 10 seneden fazladır şakirtliğin her türlüsünü yapmıyor muydun? seneler önce kayseriden pirinç getirip abilerde satan arkadaşın kutay maklubeden ölmedi mi? hatta abilere yakalandın 4-5 yıl evvel yalvar yakar kurtulmadın mı? şimdi gelmiş din üstünden milletle daşak geçiyorsun.inan bir bok anlamıyorum senden. sabırlı imanlı adamsın, halin vaktin yerinde, gezdin gördün, tamam ama sen manyak mısın lan gelmiş forumda çoluk çocukla uğraşıyorsun? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 abi ne yazik ki tek basarili isin bu fistan olayi oldu, gerisi tirt. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Evet gerçekten başarılı. Bu saatte gittim maklube nasıl yapılır, tarifini okudum-öğrendim. Yararlı oldu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 maklubeden ölmek nedir abi dsfdsagsdhdfj Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aquila said: abi ne yazik ki tek basarili isin bu fistan olayi oldu, gerisi tirt. o da bu degilmis ya la, brouymus, wtf is this shit. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.