Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitör Kapanıyor

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

Samsung SA950D bir monitörüm var.
Düzenli aralıklarla, genellikle oyun esnasında monitör kapanıyor. Monitörün base'i çok sıcak değil ama adaptörü epey ısınmış oluyor, zaten bu sorun da havalar ısındıktan sonra baş göstermeye başladı. Zaten bir kaç dakika sonra kendine geliyor ve yine bir süre daha normal devam ettikten sonra kapanma eğilimi gösteriyor.

Topraklı çoklu priz kullanıyorum, bu bir sorun olur mu bilmiyorum ama sorunun adaptör kaynaklı olduğunu düşündüm yüksek ısısından ötürü.

Bakındım biraz ama modele özgü çok yaygın bir problem olduğuna yönelik bir info bulamadım.

Var mı benzer sorunlarla karşılaşan (Sanırım epey vardı kullanan bu monitörü) ya da çözüm önerisi sunacak olan, ne yapsam?
Sosyal ağlarda paylaş

Devam ediyor ya. Da işte 10 gün monitörsüz kalmayı pek istemiyorum.

Ama servise götürülmesi gereken ciddi bir sıkıntı mı bu yoksa work aroundu olabilecek basit bir overheating ya da çoklu priz kaynaklı bir problem mi ondan emin olamadım. Yoksa başka çare yok, 1 hafta 10 gün güle güle diyeceğiz monitöre.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu da düşündüm ama ekran kartıyla olan bağlantısını söktüğümde de değişen bir şey olmuyordu. Ya da tamamen bilgisayarı kapadığımda.

Enteresan olan bir diğer şey de şu; muhakkak bir komut vermeden kapanmıyor. Yani bir komut alıyor, bilhassa klavyeyle olacak şekilde, işte nedir ctrl'e basıyorum, ctrl alt delete ediyorum, alt-tab yapıyorum, daima o anlarda gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...