Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Samsung SA950D bir monitörüm var. Düzenli aralıklarla, genellikle oyun esnasında monitör kapanıyor. Monitörün base'i çok sıcak değil ama adaptörü epey ısınmış oluyor, zaten bu sorun da havalar ısındıktan sonra baş göstermeye başladı. Zaten bir kaç dakika sonra kendine geliyor ve yine bir süre daha normal devam ettikten sonra kapanma eğilimi gösteriyor. Topraklı çoklu priz kullanıyorum, bu bir sorun olur mu bilmiyorum ama sorunun adaptör kaynaklı olduğunu düşündüm yüksek ısısından ötürü. Bakındım biraz ama modele özgü çok yaygın bir problem olduğuna yönelik bir info bulamadım. Var mı benzer sorunlarla karşılaşan (Sanırım epey vardı kullanan bu monitörü) ya da çözüm önerisi sunacak olan, ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 garantisi devam ediyordur abi onun daha. ver gitsin, güç katındadır sıkıntı büyük ihtimalle, ona da sen bişey yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Devam ediyor ya. Da işte 10 gün monitörsüz kalmayı pek istemiyorum. Ama servise götürülmesi gereken ciddi bir sıkıntı mı bu yoksa work aroundu olabilecek basit bir overheating ya da çoklu priz kaynaklı bir problem mi ondan emin olamadım. Yoksa başka çare yok, 1 hafta 10 gün güle güle diyeceğiz monitöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben kapanan monitöre rastlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Ekran karti denmemis.. surucu calismayi durduruyo olabilir bi sekilde boylece giden sinyal kesiliyodur. Baska bi kaynaktan ekrani calistir , ps e bagla notebook a bagla bi dena bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Onu da düşündüm ama ekran kartıyla olan bağlantısını söktüğümde de değişen bir şey olmuyordu. Ya da tamamen bilgisayarı kapadığımda. Enteresan olan bir diğer şey de şu; muhakkak bir komut vermeden kapanmıyor. Yani bir komut alıyor, bilhassa klavyeyle olacak şekilde, işte nedir ctrl'e basıyorum, ctrl alt delete ediyorum, alt-tab yapıyorum, daima o anlarda gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Bu arada devamlı monitör ediyorum GPU ısısını. 82 üzerine falan çıkmıyor zaten (o da ultra Far Cry 3 falan oynarken), 70-75 derecelerde dota oynarken de kapanıyor, 40-50 derecede masaüstündeyken de (oyun seansı yeni bitmiş oluyor gerçi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 transistorler sismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Sanmıyorum sadece 3 aylık monitör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar