SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Tebrıkler..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 helal olsun. bu arada ilk resimde acaip piskopat bakmıssın korktum valla =)
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yok canım ben melek gibi bakarım, içimdeki ışıltıyı sen alamamışsın sanırsam :) Bu arada shotokan demek, yere yakın dövüşen adam demek. (Valla bana böyle diyorlar) Karate'nin ekollerinden biri.[signature][hline]shotokan kedisi
FearOfTheDark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 eline aygına saglık! döktüün bi tere kurban aslan parcası tebrikler:)[signature][hline]She burns like the sun And I can't look away And she'll burn our horizons make no mistake.......
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Sadece bana değil, toplamda 10 gümüş, 31 bronz madalya getiren 30 Türk müsabık arkadaşa gönderiyorum bu tebriklerinizi.[signature][hline]shotokan kedisi
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 şotokan şokella gibi bişey[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Natural Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 kenderim,troçkim helal ulan!!![signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
screamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Helal olsun Osmanlı tokatının gücü tekrar kanıtlanmıştır :D[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 pravooo[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ulan allahsiz,bi turnuvaya girdin,iki sinav kacirdin ders calisican diye hemen "bu ulkede sporcunun degeri yok,millet para kazaniyo,nerde hani?" mode-beginner lvl. yapmaya baslamisin,utanmaz arlanmaz seni (arada mesafe varken delirtiyimde ben,yaklasinca yaglariz gene,dovebilitesi resmilesti artik ne de olsa...)[signature][hline]isyankarim ulan...
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Tebrikler. Arada vursaydın gözlerine gözlerine altın alsaydıni neyse artık gelecek yıla[signature][hline]
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Kartal vuruşu yaptınmı bari :):) :tebrikz:[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya [Bu mesaj Suark tarafından 01 Aralık 2004 09:11 tarihinde değiştirilmiştir]
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 harika sevindim walla.. sayki sevki ve resimlerden elemanlarin salonlarina bakin..sonra neden bizde uzun soluklu sportif basari olmuyor diye dusunun..ole salon turkiyede nerde war..peh...kaloriferleri bile yaniyodur oralarin..
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bravo. başarılarının devamını dilerim.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 O salon bir basketbol salonu ve sadece 3 minder vardı. Bu benim yurt dışına spor için ilk çıkışımdı. Ama genellikle 5-6 minderli salonlar oluyormuş. Bir de onların büyüklüklerini düşünün.[signature][hline]shotokan kedisi
Öne çıkan mesajlar