Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyenin Gururu Taraftarin Kenderi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok canım ben melek gibi bakarım, içimdeki ışıltıyı sen alamamışsın sanırsam :)

Bu arada shotokan demek, yere yakın dövüşen adam demek. (Valla bana böyle diyorlar) Karate'nin ekollerinden biri.[signature][hline]shotokan kedisi
Mesaj tarihi:
Helal olsun Osmanlı tokatının gücü tekrar kanıtlanmıştır :D[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
ulan allahsiz,bi turnuvaya girdin,iki sinav kacirdin ders calisican diye hemen "bu ulkede sporcunun degeri yok,millet para kazaniyo,nerde hani?" mode-beginner lvl. yapmaya baslamisin,utanmaz arlanmaz seni (arada mesafe varken delirtiyimde ben,yaklasinca yaglariz gene,dovebilitesi resmilesti artik ne de olsa...)[signature][hline]isyankarim ulan...
Mesaj tarihi:
Kartal vuruşu yaptınmı bari :):)
:tebrikz:[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

[Bu mesaj Suark tarafından 01 Aralık 2004 09:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
harika sevindim walla..

sayki sevki ve resimlerden elemanlarin salonlarina bakin..sonra neden bizde uzun soluklu sportif basari olmuyor diye dusunun..ole salon turkiyede nerde war..peh...kaloriferleri bile yaniyodur oralarin..
Mesaj tarihi:
O salon bir basketbol salonu ve sadece 3 minder vardı. Bu benim yurt dışına spor için ilk çıkışımdı. Ama genellikle 5-6 minderli salonlar oluyormuş. Bir de onların büyüklüklerini düşünün.[signature][hline]shotokan kedisi
  • Yeni Oluştur...