Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 insanlar uygulamalara, sitelere oyunlara falan reklam alırken neye göre belirleniyo parası? free sms reklamlarından bahsetmiyorum normal gittin cocacoladan aldın mesala. bazı türk siteleri var user sayısı çok heralde fikir normal ama hyundai falan reklam vermiş mesala. yes plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 reklam verecek adami kafalamana bagli :) sozlesmeyi nasil imzalarsan o kadar ucret alirsin :) google'in mesela standart tarifesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ama işte belli bi aralık yok mu? siteme günde 5k giriş var 5k aylık ver bana? mesala abartımı değil mi az mı falan bi aralık olmalı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 1850 lira ile 347500 lira arası değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Direkt firma vermiyor aracı firmalar Yani reklam firmaları ayarlıyor onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 mecraya gore degisir. secilen mecrada, kac kisiye ulasacagin veya kac kisiyi satin almaya ikna edecegin ile ilgili genel fiyatlari arastirarak karar verebilirsin. dijital reklam oldugunu varsayalim. ornek olarak impression icin trafigi yuksek bir siteye reklam vereceksen, google ve facebook'un 1000 impression icin istedikleri degerleri incelersin. daha sonra sitenin trafigiyle kiyaslarsin. bu noktada reklam alani ve kullanicilarin yuzde kacinin hedef kitlen oldugunu da goz onune alarak asagi yukari tutarli bir fiyat belirleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesela biz bir alisveris merkezi icin reklam vericekdik sahibinden com a adamlar 100 bin dolar cekti haftalik filan ama oyle sabit te degil dunluk sukadar gosterilecek sonra baska reklam gelicek filan... Yani sitenin hit i nekadar sa ile bitmio is giren kisi profilide cok onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 haftalık 100k ne lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Posta gazetesinin arka yüzü 70 milyar demişti birisi bana 5 sene önce 1 günlük. Tabi doğruluğu tartışılabilinir ama şöyle şeyler buldum http://www.gazeteilan.eu/hurriyet-ticari-reklam-fiyati.html http://www.alperumitreklam.com/sabahgazetesi-ticari-ilan-fiyati.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 eyv hacı az çok bişeyler anlaşılıyo. siteler için olanı merak ettim ama. gazete yine milyonlara hitap ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://buysellads.com/ şurdan 3-5 fikir edinebilirsin. bizim türk siteleri genelde nedense uçuk rakamlar çekmeye bayılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben nebula'dayken bir sakiz markasi cok anlamsiz bir fiyata reklam vermisti, sonra bir daha online reklam vermediler =) fiyati cok salliycam, hafizam cok kotudur, 40 gun icin 3500 mu ne oyle abuk bir rakamdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 e iyimiş o zamanın parasıyla ? hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 impression ve tık üzerinden fiyat söyleniyo anladığım kadarıyla. 5k impression için x 10k impresion içn y falan diye bi skala çıkarabilcek var mı ? fikri olan. verdiğniz sitedeki verileri programda falan bakıp ortalama almayı düşünüyorum dfdg meraktan nerelere geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bir ara youtube de video izleyince para veriliyor aylık şu kadar ediyor falan diye üye vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 şu çok uzaklaşmasın bu arada. firma sahibi veya reklamcı birileri de yazsın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar