_Faramir_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 universtenin bilgisayarlarına program yuklemek istiyorum fakat sadece sinirli kullanıcı olarak acma imkanım var acep nasil program vs yukleyebilirim bu bilgisayarlara ??
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Hesabını kısıtlamışlar (ki normal üniversitede), bilemiyorum nasıl yapacağını. Ha bu arada masaüstüyle ne alakası var bunun :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 24 Kasım 2004 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Git sistem adminine yavşa, 1.5 ay içinde kanka olursanız olay biter.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hangi üniveristie ne nasıl ? .... admin şifresi olmadan program kuramazsın masaüstü bölümü = rol yapılarak oynanan oyunlar içindir. bilgisayarın desktop'u anlamında değildir.[signature][hline]
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 egegege masustu :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Öne çıkan mesajlar