Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Haziranda Misir'a ucuyorum. Sharm el Sheikh icin vize gerekli degil sanirim. Var mi kesin bilen? Almanya'da oturum izni olanlar icin vize sarti gerekmiyo sanirim. Pazartesiye kadar bekle telefon acarsin demeyin merak ettim. Sadece 3 haftam var cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 gerekmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 kaynıyo abi mısır emin misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Misirin kaynayan yeri orasi degil abi. Sharm el sheikh turistik mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 biliyorum öyle de ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Fistan said: gerekmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ras mohammed'e dalıcaksan git (karadan harabeleri görmeye gidiyorsan ayrı) yoksa tiran adasına git snorkel yapıcaksan çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sagol masticore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mısır'a vize gerekiyor. dalış yapacaksan bilgi verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Trias said: Mısır'a vize gerekiyor. dalış yapacaksan bilgi verebilirim. Evet yapicam. Sharm el sheikh'te bulundun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Evet. Önceden nerelerde daldın bilmiyorum ama, bize en yakın en iyi dalış yeri orası sharm. Advanced ve nitrox eğitimlerini almak lazım. En mühim dalış yeri thistlegorm . Kesinlikle kaçırma. Bir günlük gezi. Bazen gece kalmalı gidiyorlar, vaktin varsa tavsiye ederim. 2 dalış yetmiyor. Diğer en iyi dalış yeri ras muhammed. Burada da bir batık var. Bunlardan geri kalan dalış noktaları birbirlerinin aynısı. Sormak istediğin birşey olursa,cevaplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar